اخبار فناوری

انویدیا: مشکل تراشه‌های بلک‌ول برطرف شد، اما سهام کاهش یافت

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، روز چهارشنبه اعلام کرد که مشکل طراحی در تراشه‌های هوش مصنوعی جدید بلک‌ول این شرکت شناسایی و برطرف شده است. این مشکل که باعث کاهش بازده تولید می‌شد، با کمک شرکت تایوانی TSMC حل شده است. با این حال، به دنبال این خبر، سهام انویدیا در معاملات اولیه حدود ۲ درصد […]

تکنا

جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، روز چهارشنبه اعلام کرد که مشکل طراحی در تراشه‌های هوش مصنوعی جدید بلک‌ول این شرکت شناسایی و برطرف شده است. این مشکل که باعث کاهش بازده تولید می‌شد، با کمک شرکت تایوانی TSMC حل شده است. با این حال، به دنبال این خبر، سهام انویدیا در معاملات اولیه حدود ۲ درصد کاهش یافت.

به گزارش سرویس اخبار فناوری رسانه تکنولوژی تکنا، هوانگ تأکید کرد که این مشکل به طور کامل ناشی از یک نقص طراحی در خود تراشه بوده و هیچ ارتباطی با شرکت تولیدکننده TSMC ندارد. برای ساخت یک کامپیوتر مجهز به تراشه بلک‌ول، هفت نوع تراشه مختلف نیاز است که همگی باید به طور همزمان تولید شوند. پیچیدگی این فرآیند باعث شده بود تا نقص طراحی موجود، به شدت بر بازده تولید تأثیر بگذارد.

انویدیا در ابتدا اعلام کرده بود که تراشه‌های بلک‌ول در سه‌ماهه دوم سال جاری عرضه خواهند شد، اما به دلیل مشکل طراحی، این عرضه با تأخیر مواجه شد. این تأخیر می‌تواند بر مشتریان بزرگ انویدیا مانند متا، گوگل و مایکروسافت که منتظر این تراشه‌های قدرتمند برای توسعه محصولات هوش مصنوعی خود هستند، تأثیرگذار باشد.

تراشه‌های بلک‌ول به عنوان نسل جدیدی از تراشه‌های هوش مصنوعی انویدیا، عملکرد بسیار بالایی دارند. این تراشه‌ها با ترکیب دو قطعه سیلیکونی، سرعت پردازش را تا ۳۰ برابر افزایش داده‌اند و به ویژه برای انجام کارهایی مانند پاسخگویی به سوالات در چت‌بات‌ها مناسب هستند. با برطرف شدن مشکل طراحی، انویدیا اعلام کرده است که تراشه‌های بلک‌ول اکنون در سه‌ماهه چهارم سال جاری عرضه خواهند شد. همچنین، شرکت انویدیا در همکاری با شرکای خود، یک ابررایانه قدرتمند مجهز به این تراشه‌ها را در دانمارک راه‌اندازی کرده است. مشکل طراحی در تراشه‌های بلک‌ول انویدیا باعث تأخیر در عرضه و کاهش موقت سهام این شرکت شده است. با این حال، با برطرف شدن این مشکل و با توجه به ویژگی‌های قدرتمند این تراشه‌ها، انتظار می‌رود که بلک‌ول نقش مهمی در توسعه فناوری هوش مصنوعی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا