طرز تهیه گردو پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه

تا حالا گردو پلو امتحان کردید؟ از اون پلوهای مخلوط بسیار لذیذ و خوش خوراک و مجلسی که پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنید. امیدوارم که مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ برای ۳ نفر
- مرغ یا گوشت ۴۰۰ گرم
- برنج ۲ پیمانه
- پیاز ۲ عدد
- کشمش ۴ قاشق غذاخوری
- زرشک ۳ قاشق غذاخوری
- گردو نصف لیوان
- نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر هل و پودر دارچین و ادویه پلویی به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- کره یا روغن حیوانی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه گردو پلو با مرغ
برای تهیه این پلو هم از گوشت مرغ و هم گوشت قرمز می تونید استفاده کنید. من مرغ رو با کمی روغن، نمک و فلفل و زردپوبه و پیاز تفت دادم ، آب ریختم و گذاشتم بپزه.
بعد از پخت ریش ریش کردم.
یک عدد پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم. گردوی خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم کشمش و زرشک شسته شده و خشک شده رو اضافه کردم، مرغ ریش ریش شده رو
همراه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر هل ریختم و در آخر زعفران و کمی روغن حیوانی (یا کره) ریختم و از حرارت برداشتم.
برنج رو که از قبل خیس کرده بودم ، در اب جوش ریختم و نیم پز شد آبکش کردم.
ته دیگ دل خواه (من نون گذاشتم) قرار دادم و لا به لا از برنج و موادم ریختم و همچنین از ادویه پلویی، پودر دارچین و زیره هم استفاده کردم و در آخر زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت کم تا دم بکشه. بعد از دم کشیدن ترکیب کردم و روغن داغ ریختم و در دیس کشیدم. نوش جان