دستور آشپزی

طرز تهیه کیک مرغ با نان تست و گردو خوشمزه و مجلسی

آشپز مگ

کیک مرغ با نان تست و گردو یه پیش غذای خوشمزه و مجلسی، پیش غذایی سرد که برای مجالس بسیار گزینه عالی هستش! برای آماده کردن این کیک مرغ خوشمزه با آشپزمگ همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک مرغ با نان تست و گردو  تقریبا برای ۶ تا ۸ نفر

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • نان تست ۱ بسته
  • خیارشور خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده حدودا نصف لیوان
  • پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • ماست خامه ای یا چکیده نصف لیوان
  • سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای (اگه باز تمایل داشته باشین به میزان لازم )
  • ذرت ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • جعفری، هویج، فلفل دلمه، ژامبون، قارچ، نخود فرنگی و … همه این مواد بسته به علاقه شما و سلیقه داره

طرز تهیه کیک مرغ و گردو با نان تست

برای شروع ابتدا مرغ رو کمی تفت دادم و بعد با یه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و آب گذاشتم بپزه. بعد از پخت هم میشه ریش ریش کرد و هم رنده ریز. من داخل غذاساز ریختم که کاملا با مواد خوب ترکیب بشه.

سپس ماست و سس مایونز و پنیر خامه رو مخلوط کردم. بعد همه مواد رو با هم مخلوط کردم.

در ادامه نون تست ها رو دورش رو با چاقو برش دادم. بستگی داره چند لا و چه شکلی بچینید. نحوه شکل دهی دل به خواهی.

من سه تا کنار هم نون تست قرار دادم از مواد روی نون قرار دادم و یک دست پهن کردم. دوباره نون تست و مواد. لایه ها رو به این شکل پر کردم.

در آخر رو و دیواره ها رو از مخلوط سس مایونز و ماست زدم.

دور نون تست ها رو هم کنار کار چیدم. روش هم با هویج و ذرت و جعفری تزئین کردم.

این کیک مرغ و گردوی خوشمزه بهتره چند ساعتی یخچال بمونه تا خوشمزه تر هم بشه.

نوش جان

روش دوم

بریم واسه بهترین و خوشمزه ترین رسپی کیک مرغ که میتونه یه گزینه عالی و شیک باشه برای مراسم ها، تولدها و دورهمیاتون!

مواد لازم کیک مرغ

  • سینه مرغ تقریبا بزرگ ۱ عدد
  • خیار شور نگینی نصف پیمانه
  • پیازچه دو دسته یا حدود نصف پیمانه
  • گردو خرد شده حدود ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری یا ۱/۳ پیمانه
  • سس مایونز تقریبا ۱ پیمانه بسته به مقدار موادتون داره
  • جعفری ساطوری ۲ قاشق غذاخوری
  • نون تست یک بسته بزرگ

طرز تهیه

کیک مرغ با گردو و پیازچه

دقت کنید هم سینه مرغ حین پخت نمک داره هم خیارشور  پس نمک اضافی نزنید که کیکتون شور نشه.

سینه مرغتون رو بذارید بخارپز بشه و بعد ریز خرد کنید یا ریش ریش کنید.

خیارشور رو نگینی خرد کنید، پیازچه هاتونو حلقه ای برش بزنید.

حالا تمام موادتون رو بریزید داخل یه ظرف ، جعفری و سس مایونز اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد تمام مواد بره اگه دوس داشتید میتونید یکی دوتا لیموترش تازه هم آبشو بگیرید و اضافه کنید.

من توی قالب شیفون درست کردم قالب رو کمی خیس کنید که کیسه فریزری که داخلش میکشید فیکس بشه.

حالا نون تست ها رو اطراف سوخاریشونو با چاقو جدا کنید و دیواره های قالب رو سرتاسر با نون تست بپوشونید همینطور اطراف میله مرکزی قالب رو.

حالا یک لایه از موادتون رو بریزید تو فضای خالی ای که با نون تستها توی قالب درست کردین و خوب با پشت قاشق فشار بدین تا موادتون فیکس بشه دوباره با نیمه نون تستها روی مواد رو کاور کنید و دوباره از مواد.

نهایتا روی مواد و لایه آخر رو با تکه های نون تست کامل کنید.

مشما رو روی نونها بکشید و داخل یخچال بذارید.

اگه یه شب تا صبح بمونه خیلی بهتره، بعد از یخچال دربیارید توی ظرف سرو برگردونید دور تا دور نون تست ها رو با سس کاور کنید و هرجور دوس دارید تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا