دستور آشپزی

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو برای یک شام خوشمزه و سبک

در نهایت

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو رو یاد بگیریم. این غذا خیلی خوشمزه و مقویه و به راحتی هم درست می‌شه. مطمئنم که با یک بار امتحان کردنش، عاشقش می‌شید. پس بریم سراغ مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه کله جوش با بادمجان و گردو، بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و توی آب و نمک بذارید تا تلخیشون بره. پیاز و سیر رو تفت بدید، گردو رو هم کمی تفت بدید تا بوی خامیش بره. بادمجان‌ها رو سرخ کنید و بعد نعنا خشک رو اضافه کنید. کشک رو با آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و بذارید بجوشه. گوجه‌ها رو سرخ کنید و در آخر با بادمجان‌ها روی کله جوش بذارید و با نون خشک سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
کشک ۱ پیمانه
گردو خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
بادمجان ۲ عدد
گوجه ۱ عدد
مواد دیگر مقدار
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
نعنا خشک ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه کله جوش با بادمجان و گردو

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

ابتدا بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای یا طولی برش بزنید. بعد بادمجان‌ها رو داخل مخلوط آب و نمک برای ۲۰ دقیقه قرار بدید تا تلخی‌شون از بین بره.

مرحله ۲: آماده‌سازی کشک

اگه از کشک محلی استفاده می‌کنید، بهتره ۲۰ دقیقه کشک رو داخل قابلمه بریزید تا بجوشه. اگه از کشک پاستوریزه استفاده می‌کنید، نیازی به جوشاندن نیست.

مرحله ۳: آماده‌سازی پیاز

پیازها رو پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز یا نگینی خرد کنید. داخل یک قابلمه مقداری روغن بریزید و به همراه کمی زردچوبه و فلفل سیاه تفت بدید تا پیازها سبک و طلایی بشن.

مرحله ۴: آماده‌سازی گردو

گردوها رو به صورت ریز یا اندازه دلخواه خرد کنید و کمی تفت بدید تا بوی خامی‌شون گرفته بشه.

مرحله ۵: آماده‌سازی سیر

سیرها رو پوست بگیرید و پوره کنید و به همراه مواد کمی تفت بدید.

مرحله ۶: سرخ کردن بادمجان‌ها

بادمجان‌ها رو آبکش کنید و داخل یک تابه دیگر همزمان سرخ کنید تا طلایی بشن.

مرحله ۷: تفت دادن نعنا

بعد از افزودن سیر، نعنا خشک رو برای ۳۰ ثانیه تفت بدید.

مرحله ۸: آماده‌سازی کشک

نصف پیمانه آب رو با کشک مخلوط کنید و کشک رو باز کنید و به مواد پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۹: پخت نهایی

درب قابلمه رو برای چند دقیقه قرار بدید و صبر کنید تا کله جوش به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه.

مرحله ۱۰: آماده‌سازی گوجه

گوجه رو در روغن بادمجان سرخ کنید.

مرحله ۱۱: ترکیب نهایی

بعد از آماده شدن کشک بادمجان، بادمجان‌ها و گوجه‌ها رو روی کله جوش قرار بدید و به همراه نان خشک سرو کنید.

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • مدل میکاپ صورت عروس لاکچری؛ مدل ها و ایده های جدید و خفن
  • مدل خط چشم ساده و رنگی دخترانه؛ با این مدل‌ها برو مهمونی و جشن
  • کفتان زنانه بلند هندی بسیار شیک؛ با این مدل ها تو جشن خاص ترین باشید
  • مدل مانتو بلند جین جذاب؛ بهترین ها برای خانم های شیک پوش
  • پیراهن دخترانه آستین پفدار شیک و راحت برای تعطیلات مناسب دختربچه های جذاب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا