دستور آشپزی

طرز تهیه قلیه میگو بوشهری فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

قلیه میگو بوشهری یه غذای ایرانی اصیل و خوشمزه که نیازی به تعریف نداره. امیذوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه قلیه میگو بوشهری

  • میگوی پاک شده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
  • تمبر هندی یک بسته کوچک
  • پیاز ریز خرد شده ۲ عدد متوسط
  • زنجبیل تازه یک تکه کوچک یا نصف قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • سیر ۵ تا ۶ حبه
  • گشنیز ساتوری حدود دو لیوان
  • شنبلیله ساتوری سه قاشق سوپخوری
  • زردچوبه نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • پودر دانه گشنیز یک قاشق چایخوری
  • ادویه ماهی یا ادویه کاری یک قاشق چایخوری
  • دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری
  • کره یا روغن مقداری برای سرخ کردن

طرز تهیه قلیه میگو بوشهری

جنوبی ها سبزی قلیه رو معمولا جداگانه تفت میدن، که باعث میشه قلیه پر روغن تر باشه، اما من خواستم روغن کمتری استفاده کنم برای همین سبزی رو همراه پیازها تفت دادم.

زمان مورد نیاز برای پخت میگوها مجموعا ده دقیقه است؛ پخت طولانی میگو باعث سفت شدن بافت میگو می‌شود بنابراین میگو را پس از جا افتادن کامل خورش در ده دقیقه آخر پخت به آن اضافه کنید.

در تهیه قلیه ماهی، برش های ماهی هَوور یا تُن و یا انواع دیگر ماهی جنوبی استخوان درشت در نیم ساعت آخر پخت به صورت خام به خورش اضافه می‌شود. در روش سنتی جنوبی ماهی قلیه سرخ نمی‌شود.

از کنسرو ماهی تن هم میتونین برای تهیه قلیه ماهی استفاده کنین، کافیه بیست دقیقه آخر پخت مایه قلیه قطعات کنسرو ماهی تن رو به مایه قلیه اضافه کنید و دیگر خورش را هم نزنید تا ماهی خیلی خرد نشود.

طرز تهیه هواری تن ماهی بندری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا