دستور آشپزی

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص خوشمزه و مجلسی

در نهایت

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص رو یاد بگیریم. این ساندویچ فوق‌العاده خوشمزه و راحت تهیه می‌شه و برای یه وعده غذای سبک و لذیذ خیلی عالیه. پس بدون معطلی بریم سراغ دستور پخت!

برای تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص، سینه مرغ رو با ادویه‌ها و کمی آب بپزید. قارچ‌ها و پیاز رو تفت بدید و به همراه مرغ خرد شده مخلوط کنید. بعد، جعفری و پیازچه خرد شده رو با انواع سس‌ها و خیارشور ترکیب کنید. نان ساندویچی رو باز کنید و با سس و مخلوط مرغ پر کنید. ساندویچ آماده‌تون رو برش بدید و سرو کنید. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۹ عدد
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
جعفری ۵۰ گرم
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
مواد دیگر مقدار
سس رنچ ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس خردل ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس گلوریا نوک قاشق چایخوری
خیارشور ۴ عدد
پیازچه ۳ دسته
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پولبیبر، آویشن، پودر سیر، پودر پیاز، برگ بو به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ با سس مخصوص

مرحله ۱: پختن مرغ

سینه مرغ را با کمی روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، یک عدد برگ بو و دو حبه سیر در قابلمه بگذارید. مقداری آب روی آن بریزید تا مرغ کاملا پخته و آبپز شود. بعد از پخت، مرغ را بگذارید خنک شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی قارچ‌ها

قارچ‌ها را بشویید و خشک کنید، سپس اسلایس کنید. حبه سیر باقی مانده را پوره کنید.

مرحله ۳: سرخ کردن پیاز و قارچ

پیاز را خلالی کنید و در تابه با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس قارچ‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. بعد سیر پوره شده، فلفل سیاه، آویشن و پولبیبر را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله ۴: خرد کردن مرغ

بعد از خنک شدن سینه مرغ، آن را از استخوان‌ها جدا کنید و با چاقو خرد کنید. مرغ خرد شده را در ظرفی بریزید و مخلوط پیاز و قارچ را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۵: آماده‌سازی سس

جعفری را پاک کنید و بشویید، سپس ساطوری خرد کنید. پیازچه‌ها را هم به همین ترتیب خرد کنید. همه سس‌های گفته شده (سس مایونز، سس رنچ، سس کچاپ، سس خردل، و سس گلوریا) را در یک کاسه بریزید و با خیارشور رنده شده و کمی ادویه مخلوط کنید.

مرحله ۶: آماده‌سازی نان

نان ساندویچی را باز کنید. مقداری از سس تهیه شده را روی نان بمالید. چند حلقه گوجه روی آن قرار دهید.

مرحله ۷: پر کردن نان با مواد مرغی

مخلوط مرغ، پیاز و قارچ را روی نان قرار دهید. کمی از سس تهیه شده را روی مواد بریزید.

مرحله ۸: سرو ساندویچ

ساندویچ آماده شده را بسته و آن را به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • 15 شومیز نقاشی شده با دست؛ انتخابی متفاوت برای ظاهری هنری و شیک
  • 15 مدل شومیز آستین پفی؛ شیک‌ترین انتخاب‌ها برای استایل‌های مختلف
  • پیراهن های کرپ سفید عروسکی؛ 15 طرح زیبا و دل‌فریب
  • 15 ایده برای ست کردن کیف شیک و زیبا پینترستی با استایل‌های مختلف
  • 15 طرح کیف دوشی سبز سدری؛ ترکیبی از زیبایی و کارایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا