دستور آشپزی

طرز تهیه سالمون برگر خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی

در نهایت

طرز تهیه سالمون برگر

طرز تهیه سالمون برگر خیلی راحت‌تر از چیزی که فکر می‌کنی! این برگر خوشمزه با ماهی سالمون، سس‌های خوشمزه و ادویه‌جات مختلف درست میشه. حالا بیایید شروع کنیم و ببینیم چطور می‌تونیم یه سالمون برگر خوشمزه درست کنیم که هم خوشمزه باشه و هم مقوی.

برای تهیه سالمون برگر، ابتدا فیله سالمون رو پوره کنید و با گشنیز، پیازچه، سس‌ها و ادویه‌جات مخلوط کنید. مایه رو پهن کنید و برگرها رو قالب بزنید. بعد از استراحت دادن در یخچال، برگرها رو با پودر سوخاری بپوشونید و سرخ کنید تا طلایی بشن. برگرهای آماده رو با نان و مخلفات دلخواه سرو کنید. نوش جان!

مواد لازم مقدار
فیله ماهی سالمون ۵۵۰ گرم
سس خردل ۲ ق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۱/۴ پیمانه
سس مایونز ۱ ق غذاخوری
آبلیمو ۱ ق غذاخوری
پوست لیموترش رنده‌شده ۱ ق چای‌خوری
پودر سوخاری یا پانکو ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ۲ ساقه
روغن زیتون ۲ ق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه سالمون برگر

مرحله ۱: آماده‌سازی ماهی

ابتدا باید پوست و استخوان فیله ماهی سالمون رو جدا کنید. برای این کار از چاقوی تیز استفاده کنید. بعد ماهی رو داخل غذاساز، چرخ گوشت یا مخزن گوشت‌کوب برقی بریزید و پوره کنید تا یک خمیر صاف و یکدست به دست بیاد.

مرحله ۲: مخلوط کردن مواد

خمیر سالمون رو داخل یک کاسه بزرگ بریزید. گشنیز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز رو به مقدار دلخواه بهش اضافه کنید. پیازچه خرد شده، ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری، سس خردل، زست لیمو، سس مایونز و آبلیمو رو هم اضافه کنید. همه مواد رو خوب مخلوط کنید تا بوی ماهی از بین بره.

مرحله ۳: فرم دادن برگرها

مایه تهیه شده رو روی یک کاغذ روغنی که با کمی روغن زیتون چرب کردید، قرار بدید. با وردنه خمیر رو به قطر ۲ سانتی‌متر باز کنید. بعد با قالب مخصوص برگرها رو قالب بزنید.

مرحله ۴: استراحت دادن برگرها

برگرهای قالب زده رو داخل پلاستیک بپیچید و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید. این کار باعث میشه برگرها هم مزه‌دار و هم منسجم‌تر بشن.

مرحله ۵: آماده‌سازی برای سرخ کردن

باقی‌مانده پودر سوخاری یا پانکو رو داخل بشقاب بریزید. برگرها رو از یخچال بیرون بیارید و هر دو طرفشون رو داخل پودر سوخاری بغلتونید تا کاملا پوشیده بشه.

مرحله ۶: سرخ کردن برگرها

داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و بذارید کاملا داغ بشه. برگرها رو داخل تابه بذارید و هر دو طرفشون رو به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن.

مرحله ۷: سرو کردن

برگرها برگرهای سرخ شده رو روی دستمال روغن‌گیر بذارید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه. بعد می‌تونید برگرها رو داخل نان همبرگر بذارید و با مخلفات دلخواه مثل کاهو، گوجه‌فرنگی و سس سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • مدل خط چشم خاص و شیک | با این مدل ها چشم هاتون رو درشت تر کنید!
  • دیزاین ناخن به سبک بوهو | با این مدل ها همه به دستان شما خیره می شوند
  • طرح و ایده ناخن صورتی زیبا | کلی ایده خاص و یوتیک برای مراسم و جشن
  • لباس مشکی یقه مربعی | شیک ترین و مجلسی ترین مدل ها برای مراسم
  • پیراهن تابستانی مجلسی برای افراد تپل | جدیدترین و شیک ترین مدل ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا