دستور آشپزی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی به سبک ایتالیایی فوق العاده خوشمزه

در نهایت

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی یه غذای خوشمزه و ساده است که خیلی سریع آماده می‌شه. این غذا ترکیبی از بادمجان کبابی و اسپاگتی با سس گوجه‌فرنگی و پنیر پارمزان هست که به خاطر عطر و طعمش خیلی محبوبه. حتماً امتحانش کنید و از طعم متفاوتش لذت ببرید.

برای تهیه رول بادمجان و اسپاگتی، بادمجان‌ها رو پوست بگیرید و سرخ کنید. گوجه‌ها رو پوره کنید و با سیر و ادویه تفت بدید. پاستا رو بپزید و با سس گوجه مخلوط کنید. پاستاها رو داخل بادمجان‌ها رول کنید و در ظرف فر بچینید. رول‌ها رو ۱۰ دقیقه داخل فر بذارید تا گرم و کمی برشته بشن. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
پاستا فتوچینی ۱ بسته
گوجه فرنگی رسیده ۵ عدد
ریحان تازه ۱ دسته
سیر ۳ حبه
بادمجان ۴ عدد
پنیر پارمزان به مقدار لازم
دیگر مواد مقدار
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه ایتالیایی به مقدار لازم

طرز تهیه رول بادمجان و اسپاگتی

مرحله ۱: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را پوست بگیرید و به صورت نواری برش بزنید. آن‌ها را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آبکش کنید و اجازه دهید تا آب اضافی‌شان گرفته شود. بعد بادمجان‌ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۲: پوره کردن گوجه فرنگی

گوجه‌ها را با رنده ریز یا غذاساز پوره کنید. پوره گوجه فرنگی آماده شده را کنار بگذارید تا در مراحل بعدی استفاده شود.

مرحله ۳: پختن پاستا

داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید. کمی نمک و روغن زیتون اضافه کنید و پاستا را داخل آب بریزید. صبر کنید تا پاستا نرم شود. سپس آبکش کنید و روی پاستا آب سرد بگیرید تا نچسبد.

مرحله ۴: تهیه سس گوجه فرنگی

پوره گوجه فرنگی را با کمی روغن زیتون تفت دهید تا خوش‌رنگ و غلیظ شود. سیر را پوره کنید و به همراه ادویه ایتالیایی و فلفل سیاه به سس اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر آزاد شود.

مرحله ۵: اضافه کردن پنیر و ریحان به سس

کمی پنیر پارمزان و ریحان تازه به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند و سس خوش‌طعم شود.

مرحله ۶: ترکیب پاستا با سس

کمی از سس تهیه شده را بردارید و پاستا را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا پاستا کاملاً آغشته به سس شود و خوش‌رنگ شود.

مرحله ۷: رول کردن بادمجان‌ها

پاستای سسی را به صورت نواری داخل بادمجان‌ها قرار دهید و بادمجان‌ها را رول کنید. رول‌ها را محکم کنید تا باز نشوند.

مرحله ۸: چیدن رول‌ها در ظرف

کف ظرف مورد نظر کمی از سسی که کنار گذاشته بودید بریزید و رول‌های بادمجان و پاستا را داخل ظرف قرار دهید.

مرحله ۹: پخت در فر

ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا رول‌ها گرم و کمی برشته شوند.

مرحله ۱۰: سرو کردن

رول‌های بادمجان و اسپاگتی را از فر خارج کنید و باقیمانده سس را روی آن‌ها بریزید و با کمی پنیر پارمزان تزیین کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • بهترین ست ها با رنگ سرخابی؛ ۱۵ ایده برای شیک پوشان
  • ۱۵ تونیک گلدوزی لینن که باید داشته باشید؛ زیبا و منحصر به فرد
  • ۱۵ مدل آینه لوزی دیواری دکوراتیو که باید ببینید؛ شیک و خاص
  • ۱۵ مدل ست دستبند ۴ تیکه برای کادو دادن؛ ایده‌های ناب و منحصر به فرد
  • 15 مدل سرویس روتختی طرح کارتونی؛ جذاب و دوست‌داشتنی برای اتاق کودکان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا