دستور آشپزی

طرز تهیه دلمه کاهو با طعمی بی‌نظیر و آسان برای مهمونی و مجالس

در نهایت

طرز تهیه دلمه کاهو

طرز تهیه دلمه کاهو یه راه عالیه برای درست کردن یه غذای خوشمزه و مقوی با استفاده از مواد ساده و دسترسی هست. دلمه کاهو از برگ‌های تازه کاهو، برنج، گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر درست میشه که با یه سس خوشمزه تکمیل میشه. این غذا هم برای مهمونی‌ها مناسبه و هم به عنوان یه وعده روزانه خانوادگی. حالا بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه این غذای خوشمزه.

برای تهیه دلمه کاهو، اول لپه و برنج رو نیم‌پز کن، بعد پیاز رو خرد کن و با گوشت تفت بده و رب اضافه کن. لپه، برنج و سبزی‌ها رو هم بزن، بعد مواد رو داخل برگ‌های کاهو بذار و رول کن. دلمه‌ها رو تو قابلمه بذار و کمی آب بریز، بشقاب رو روشون بذار و نیم ساعت بپز. آخرش هم سس رو درست کن و روی دلمه‌ها بریز و بذار تا سس بخار بشه. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
برنج ۱ پیمانه
لپه ۱/۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سبزی معطر خرد شده ۱/۲ پیمانه
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذاخوری
گرد غوره ۲ قاشق غذاخوری
رب ۲ قاشق غذاخوری
کاهو به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زیره، ادویه دلمه به مقدار لازم
مواد سس مقدار
رب ۱ قاشق غذاخوری
شیره ۲ قاشق غذاخوری
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
آب ۱/۲ پیمانه
روغن ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه دلمه کاهو

مرحله ۱: آماده‌سازی لپه و برنج

لپه رو از قبل خیس کن و بعد بذار نیم پز بشه و آبکش کن. برنج رو هم با کمی آب و نمک نیم پز کن. برنج باید کمی نرم باشه، ولی وسطش کمی سفت بمونه.

مرحله ۲: تفت دادن پیاز و گوشت

پیاز رو پوست بگیر و نگینی ریز خرد کن. پیاز رو با کمی زردچوبه تفت بده. بعد گوشت چرخ کرده رو به همراه فلفل سیاه و نمک اضافه کن و تفت بده تا رنگش تغییر کنه.

مرحله ۳: اضافه کردن رب

رب رو به گوشت اضافه کن و خوب تفت بده تا بوی خامی رب گرفته بشه.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد

لپه، برنج، و سبزی معطر رو به مواد اضافه کن و خوب هم بزن تا همه چیز یکدست بشه. سپس شیره انگور، گرد غوره، کمی زیره و ادویه دلمه رو اضافه کن و هم بزن. مواد رو کنار بذار.

مرحله ۵: آماده‌سازی کاهو

کاهوها رو ورقه کن و خوب بشور و بذار خشک بشن. رگه پشت کاهو رو بگیر تا نرم بشه. اگه از کاهو پیچ استفاده می‌کنی، نیازی به این کار نیست.

مرحله ۶: چیدن کاهو در قابلمه

چند ورق کاهو رو کف قابلمه‌ای که روغن ریختی بذار. مقداری از مواد دلمه رو داخل هر ورق کاهو بذار و رول کن یا مثل بقچه بپیچ و فشرده داخل قابلمه قرار بده.

مرحله ۷: پخت دلمه‌ها

کمی آب داخل قابلمه بریز و یک بشقاب روی دلمه‌ها قرار بده تا فشرده بشن. قابلمه رو به مدت نیم ساعت بذار تا دلمه‌ها پخته بشن.

مرحله ۸: آماده‌سازی سس

مواد سس رو داخل یک کاسه بریز و هم بزن. میزان ترشی و شیرینی رو به ذائقه خودت تنظیم کن.

مرحله ۹: اضافه کردن سس

بعد از نیم ساعت، سس رو روی دلمه‌ها بریز و بذار دلمه‌ها پخته و سس تبخیر بشه.

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • لاک تابستانی فانتزی یاسی؛ یه رنگ خنک و دلنشین برای روزای گرم تابستون!
  • پیراهن مجلسی مادر عروس؛ بهترین پیشنهادها برای یه استایل خاص و بی‌نظیر!
  • پاتختی کوچک مینیمال و مدرن؛ ایده‌ای ساده و شیک برای اتاق خوابت!
  • جلیقه و شلوار اسپرت زنانه؛ یه ترکیب عالی برای استایل‌های روزمره و ورزشی!
  • فضای بازتو با گلدان روستیک زیباتر کن؛ یه حس نوستالژی در حیاط خونه!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا