دستور آشپزی

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی با طعم عالی و بسیار خوشمزه

در نهایت

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی خیلی خوشمزه‌ست و درست کردنش هم سخت نیست. این غذا ترکیبی از برنج، گوشت و سبزیجاته که با هم توی برگ کلم پیچیده میشن و یه طعم عالی به خودشون می‌گیرن. حالا با هم مواد لازم و مراحل تهیه رو بررسی می‌کنیم.

برای تهیه دست پیچ کلم لبنانی، اول مواد رو آماده کن، سیر رو رنده کن و با روغن زیتون لای کلم‌های رول شده بذار. بعد قابلمه رو روی حرارت بذار و آب بریز توش، یه بشقاب سنگین بذار روشون تا نریزن بیرون. حرارت رو زیاد کن تا بجوشه، بعدش بذار آروم برای ۳۵ دقیقه بپزن. در آخر، سرکه یا آبلیمو با شکر و روغن رو اضافه کن و بذار نیم ساعت دیگه بپزه. حالا آماده‌س، تزئین کن و نوش جون کن!

مواد لازم مقدار
کلم برگ بزرگ ۱ عدد
برنج خام ۱.۵ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر تازه ۳ حبه
آبلیمو ترش یا سرکه ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۲ قاشق غذا خوری
سبزی معطر دلمه ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، ادویه دلمه به مقدار لازم

طرز تهیه دست پیچ کلم لبنانی

مرحله ۱: آماده‌سازی مواد اولیه

سیرها را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید. کلم برگ بزرگ را تمیز کنید و برش بزنید تا برگ‌ها جدا شوند. برنج خام را بشویید و آبکش کنید. پیاز را خرد کنید و سبزی معطر دلمه را تمیز و خرد کنید. گوشت چرخ کرده را آماده کنید. حالا همه مواد آماده است و می‌توانیم سراغ مراحل پخت برویم.

مرحله ۲: تهیه مواد داخلی

برنج خام، گوشت چرخ کرده، پیاز خرد شده و سبزی معطر دلمه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه و ادویه دلمه را به مقدار لازم اضافه کنید. همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. این مخلوط را برای پر کردن برگ‌های کلم آماده کنید.

مرحله ۳: پر کردن برگ‌های کلم

هر برگ کلم را با مخلوط برنج و گوشت پر کنید و به شکل رول بپیچید. دقت کنید که برگ‌ها را محکم ببندید تا مواد داخل آن‌ها بیرون نریزد. این دست‌پیچ‌ها را آماده کنید تا بتوانیم مرحله پخت را شروع کنیم.

مرحله ۴: پخت اولیه

درون قابلمه‌ای مقداری روغن زیتون بریزید و دست پیچ‌های کلم را درون آن قرار دهید. سیر رنده شده را در لابه‌لای دست پیچ‌ها بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مقداری آب داخل آن بریزید. یک بشقاب روی دست پیچ‌ها بگذارید تا در هنگام پخت باز نشوند. حرارت را برای ۵ الی ۷ دقیقه زیاد کنید تا به جوش بیاید.

مرحله ۵: پخت نهایی

بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید دست پیچ‌های کلم برای ۳۵ دقیقه به آرامی بپزند. در این مدت زمان، مواد داخلی دست پیچ‌ها کاملاً پخته و طعم‌دار می‌شوند.

مرحله ۶: اضافه کردن چاشنی

وقتی دست پیچ‌های کلم خوب پخته شدند، سرکه یا آبلیمو ترش را با شکر و کمی روغن مایع مخلوط کنید. این مخلوط را روی دست پیچ‌ها بریزید و اجازه دهید برای ۳۰ دقیقه دیگر نیز بپزند. اگر آب قابلمه تمام شد، مقداری آب اضافه کنید تا دست پیچ‌ها خشک نشوند.

مرحله ۷: سرو و تزئین

پس از پخت کامل دست پیچ‌های کلم، آن‌ها را از قابلمه خارج کنید و در ظرف مورد نظر بچینید. به دلخواه می‌توانید با زرشک یا پیاز داغ تزئین کنید. این غذا را گرم سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • لباس شب توری سبز زمردی؛ انتخابی شیک برای مهمانی‌های خاص
  • مانتو عبایی بلند شیک؛ ترکیبی از راحتی و زیبایی در یک پوشش
  • میز مربعی جلو مبلی؛ بهترین انتخاب برای دکوراسیون مدرن
  • شومیز شیک آبی یخی؛ زیبایی خاص و جذاب در استایل شما
  • شومیز نخی چارخونه؛ راهنمای خرید و ست کردن آن با لباس‌های دیگر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا