دستور آشپزی

طرز تهیه خورش کدو سبز با گوشت قرمز تکه ای مجلسی و خوشمزه

آشپز مگ

خورشت کدو سبز با گوشت تکه ای یه خورش خوشمزه و مجلسی که به دلیل وجود کدو سبز خاصیت زیادی هم داره و طرز تهیه اش هم خیلی راحته. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه خورش کدو سبز برای ۴ تا ۵ نفر

  • گوشت گوسفندی یا گوساله حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
  • برنج ایرانی ۴ تا ۵ پیمانه
  • کدو خورشتی به مقدار دلخواه ۵ تا ۶ عدد متوسط
  • گوجه فرنگی یا گوجه گیلاسی به دلخواه
  • رب گوجه و قوره

طرز تهیه خورشت کدو سبز با گوشت قرمز

طبق روال تمام خورشت ها و طبخ گوشت یک عدد پیاز متوسط رو نگینی کرده و در روغن تفت بدید تا سبک و طلائی بشه بعد گوشت رو به پیاز اضاقه کنید من از گوشت گوسفندی برای خورشتهام استفاده میکنم چون خورشت رو لذیذتر و مشتی تر میکنه و درضمن طبع گرم داره.

گوشت رو تا وقتی که عصاره و آبش خارج شد حسابی سرخ کنید و ادویه های لازم رو اضافه کنید مثل نمک (برخلاف نگرانی اکثر خانما نمک گوشتتون رو سفت نمیکنه حتی اضافه کردنش از ابتدا باعث خوشمزگی گوشت میشه پس نترسید)، زردچوبه، انواع فلفل و …

بعد رب گوجه رو بنا به مقدار رنگدهی ربتون اضافه کنید و فقط در حد ۳۰ ثانیه با گوشت تفت بدید تا نسوزه و رنگش باز بشه و بعد آب جوش رو بهش اضافه کنید درظرف رو بذارید تا با شعله متوسط حدود دوساعت خوب بپزه در این فاصله کدوهاتون رو سرخ کنید اگه کدوها تازه بودن لازم نیست پوستشون رو بگیرید و کنار بذارید بعد از تایم پخت گوشت کدوهارو آروم درکنار گوشتها بچینید و قوره و گوجه گیلاسی رو به خورشت اضافه کرده درش رو بذارید تا خیلی آروم خورشتتون بپزه و جا بیفته. (روغنش بالا بیاد)

برنج رو هم یا کته کنید و یا آبکش، من فقط برای پلوهای مخلوط برنج رو آبکش میکنم، برای خورشت کته، چون اینجوری خاصیت برنجتون هم حفظ میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا