طرز تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار

خورش آلو اسفناج با مرغ و رب انار رو تا حالا امتحان کردید؟ فصل بهار فصل سبزی پر خاصیت اسفناج هست و اگه تو فصلش هستید پیشنهاد می کنم خورشت آلو اسفناج با مرغ رو یک بار به این روش درست کنید. یه خورشت اسفناج خوشمزه و درجه یک!
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو اسفناج با مرغ و رب انار
- مرغ به اندازه تعداد نفرات
- آلو خورشتی یک لیوان
- اسفناج پاک کرده و خرد شده ۱ کیلو
- پیاز ۲ عدد متوسط
- سیر ۳ حبه یا بیشتر من یک کله استفاده کردم
- رب انار و رب نارنج از هر کدام ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدرا لازم
طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ و رب انار
برای شروع ابتدا پیاز خلالی رو با سیر له شده تفت میدیم تا سبک و کمی طلایی بشه مرغ رو اضافه دو طرفش رو تفت میدیم زردچوبه اضافه میکنیم و با مرغ ها تفت میدیم رب انار و نارنج رو اضافه تفت میدیم.
اسفناج های شسته و خشک شده رو با ۲ قاشق روغن کمی تفت و به مرغ ها اضافه و ۲ تا ۳ لیوان آب جوش اضافه میکنیم.
میزاریم با حرارت کم بپزه و جا بیفته یک ربع آخر پخت آلوهای شسته شده رو اضافه کمی نمک و رنده نصف جوز هندی و ۲ قاشق غذاخوری زعفران آب کرده رو اضافه و مخلوط میکنیم.
نکته: جوز هندی طبع گرمی داره و خوش عطر خورش اسفناج و رب انار و نارنج طبع سرد داره و جوز هندی از سردی خورش کم میکنه.
بجای رب انار و نارنج از آبغوره و آب لیمو میتونین استفاده کنید ولی با رب انار و نارنج لذیذ و خوش طعمتر میشه.
امیدوارم بپزید با خانواده نوش جان و لذت ببرید.