دستور آشپزی

طرز تهیه ته انداز کتف و بال مرغ مجلسی و خوشمزه

آشپز مگ

تهیه ته انداز کتف و بال مرغ یه پلو مخلوط خوشمزه و مجلسی! ته انداز بال و کتف رو با این روش اگه درست کنید عاشقش میشید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه ته انداز کتف و بال مرغ برای ۴ نفر

  • بال و کتف مرغ ۶۰۰ گرم و یا به هر مقداری که میخوایین (میتونین از ران مرغ هم استفاده کنین)
  • برنج ۳ پیمانه
  • ۱ پیمانه لوبیا چشم بلبلی از قبل خیس خورده و پخته شده(برای اینکه اون سیاهی لوبیاها با برنج ترکیب نشه)
  • شوید تازه خورد شده ۱۰۰ گرم (۱ پیمانه)
  • زرشک و خلال پسته با میزان لازم
  • زعفران دم شده
  • سیب زمینی ۲ عدد متوسط (نگینی ریز خورد شده)
  • بادمجان ۲ عدد (نگینی خورد شده)
  • کره تقریبا ۲ قاشق غذا خوری

برای مزه دار کردن مرغ

  • نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، زعفران دم شده
  • آب نصف یک عدد لیموی تازه

طرز تهیه ته انداز کتف و بال مرغ

تکه های مرغ رو با ادویه های ذکر شده و آب لیمو و زعفران دم شده مزه دار میکنیم و ۱ ساعت بهش استراحت میدیم تا مزه ها به خورد گوشت بره.

لوبیاهای چشم بلبلی که از قبل خیس خورده رو توی آب میجوشونیم و دو بار آبشو عوض میکنیم و میذاریم کنار.

بادمجون و سیب زمینی های خرد شده رو جداگانه سرخ میکنیم و میذاریم و در آخر روغن تابه رو جدا میکنیم و سیب زمینی و بادمجون و زرشک و خلال پسته رو با هم توی تابه میریزیم و یه تفت ریز میدیم و زیرشو خاموش میکنیم.

حالا برنج رو که گذاشتیم با آب و نمک خیس خورده توی آب در حال جوش میریزیم به همراه لوبیاها و شوید خرد شده میذاریم بپزه و بعد آبکش میکنیم.

حالا کف قابلمه کره و کمی روغن میریزیم و سپس تکه های مرغ رو اضافه کرده و یه طرفش که سرخ شد برمیگردونیم به طرف دیگه و برنج رو میریزیم روش و در آخر زعفران دم شده روش میریزیم و در صورت تمایل کمی کره میذاریم روش و میذاریم با حرارت کم به مدت ۱ ساعت دم بکشه.

میتونین مواد زرشک و سیب زمینی و بادمجونو لای برنج بدین دم بکشه یا مثل من میتونین موقع سرو کنار ظرف سروتون بریزین که اینجوری بنظرم خیلی جذاب تره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا