دستور آشپزی

طرز تهیه برگر برنج سریع و آسان برای روزهای شلوغ

در نهایت

طرز تهیه برگر برنج

طرز تهیه برگر برنج خیلی راحته و می‌تونه یه تغییر خوشمزه برای غذای روزانه‌تون باشه. این برگر ترکیبی از برنج، گوشت و چند تا مواد دیگه‌س که طعمشون خیلی خوب به هم میاد. هم می‌تونید به عنوان یه وعده اصلی ازش استفاده کنید، هم به عنوان یه غذای سبک و خوشمزه.

برای تهیه برگر برنج، اول برنج رو بپزید و خنک کنید. بعد با سیاه دانه و کنجد مخلوطش کنید و شکل بدید. برنج‌های شکل داده شده رو سرخ کنید و با سویا سس مزه‌دار کنید. گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی در بیارید و سرخ کنید. پیاز خلالی هم تفت بدید و گوشت رو روش پهن کنید. پنیر ورقه‌ای رو بذارید روی گوشت تا ذوب بشه. در نهایت برنج سرخ شده و گوشت رو لایه‌لایه بذارید و با سس دلخواه سرو کنید.

ماده مقدار
برنج ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز سفید ۱ عدد
پنیر ورقه‌ای ۴ عدد
سیاه دونه ۱ ق غذاخوری
کنجد ۱ ق غذاخوری
آب سرد ۲ ق غذاخوری
روغن ۱ ق چایخوری
سرکه بالزامیک یا سویا سس ۱ ق غذاخوری
سس مایونز ۲ ق غذاخوری
خردل ۱ ق غذاخوری
لیموترش ۱ عدد

طرز تهیه برگر برنج

مرحله ۱: آماده کردن برنج

ابتدا برنج رو بشورید و برای نیم ساعت در آب و نمک بخیسانید. بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید و آب رو به اندازه‌ای اضافه کنید که یک بند انگشت بالای سطح برنج باشه. کمی روغن اضافه کنید و بذارید بجوشه. بعد از جوشیدن، حرارت رو کم کنید تا برنج به صورت کته دم بکشه و نرم بشه.

مرحله ۲: خنک کردن برنج

وقتی برنج کاملا پخت، بذارید کمی خنک بشه. بعد از خنک شدن، برنج رو داخل یه کاسه بریزید و سیاه دانه و کنجد رو بهش اضافه کنید. حالا آب سرد و روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله ۳: شکل دادن برنج

یک کاتر گرد بردارید و روی یه بشقاب قرار بدید. برنج رو داخل کاتر بریزید و با پشت قاشق خوب فشار بدید تا فشرده و صاف بشه. این کار رو برای همه برنج انجام بدید تا به شکل برگر در بیاد.

مرحله ۴: سرخ کردن برنج

کمی روغن داخل تابه بریزید و برنج‌های شکل داده شده رو داخل تابه بذارید. هر طرف برنج رو حدود ۵ دقیقه سرخ کنید. وقتی هر طرف سرخ شد، با قلمو کمی سویا سس روی برنج بمالید و کنار بذارید.

مرحله ۵: آماده کردن گوشت

گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی در بیارید و کمی نمک و فلفل سیاه روش بپاشید. گوشت‌ها رو داخل یخچال بذارید تا نیم ساعت استراحت کنن.

مرحله ۶: سرخ کردن پیاز

یک پیاز سفید رو خرد کنید و خلال کنید. پیازهای خلالی رو داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید تا نرم بشن.

مرحله ۷: پختن گوشت

گوشت‌های قلقلی رو روی پیازها قرار بدید و با پشت قاشق پهن کنید. هر دو طرف گوشت‌ها رو سرخ کنید تا خوب بپزن.

مرحله ۸: اضافه کردن پنیر

وقتی گوشت‌ها پخت، یه ورقه پنیر روی هر کدوم بذارید تا با حرارت ذوب بشه.

مرحله ۹: ترکیب برگر

یه لایه از برنج سرخ شده رو بردارید و روی بشقاب بذارید. حالا گوشت پخته شده رو روی برنج قرار بدید و بعد دوباره یه لایه برنج سرخ شده روی گوشت بذارید.

مرحله ۱۰: سرو کردن

برگر برنج رو با سس مایونز، خردل و چند قطره آب لیموترش سرو کنید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • نکاتی برای خرید مانتوی سبز سبک و خنک؛ استایل تابستانی بی‌نظیر
  • جدیدترین مدل‌های چراغ رومیزی ماه انسان نما؛ جلوه‌ای متفاوت در دکوراسیون
  • گردنبند فرشته تینکربل؛ جواهری خاص برای علاقه‌مندان به فانتزی
  • جدیدترین مدل‌های ناخن شیک و مد روز؛ از ساده تا پر زرق و برق
  • گلدان دکوری مدرن رومیزی؛ زیباترین انتخاب‌ها برای خانه شما!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا