طرز تهیه برگر برنج سریع و آسان برای روزهای شلوغ

در نهایت
طرز تهیه برگر برنج
طرز تهیه برگر برنج خیلی راحته و میتونه یه تغییر خوشمزه برای غذای روزانهتون باشه. این برگر ترکیبی از برنج، گوشت و چند تا مواد دیگهس که طعمشون خیلی خوب به هم میاد. هم میتونید به عنوان یه وعده اصلی ازش استفاده کنید، هم به عنوان یه غذای سبک و خوشمزه.
برای تهیه برگر برنج، اول برنج رو بپزید و خنک کنید. بعد با سیاه دانه و کنجد مخلوطش کنید و شکل بدید. برنجهای شکل داده شده رو سرخ کنید و با سویا سس مزهدار کنید. گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی در بیارید و سرخ کنید. پیاز خلالی هم تفت بدید و گوشت رو روش پهن کنید. پنیر ورقهای رو بذارید روی گوشت تا ذوب بشه. در نهایت برنج سرخ شده و گوشت رو لایهلایه بذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
ماده | مقدار |
برنج | ۲ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
پیاز سفید | ۱ عدد |
پنیر ورقهای | ۴ عدد |
سیاه دونه | ۱ ق غذاخوری |
کنجد | ۱ ق غذاخوری |
آب سرد | ۲ ق غذاخوری |
روغن | ۱ ق چایخوری |
سرکه بالزامیک یا سویا سس | ۱ ق غذاخوری |
سس مایونز | ۲ ق غذاخوری |
خردل | ۱ ق غذاخوری |
لیموترش | ۱ عدد |
طرز تهیه برگر برنج
مرحله ۱: آماده کردن برنج
ابتدا برنج رو بشورید و برای نیم ساعت در آب و نمک بخیسانید. بعد برنج رو داخل قابلمه بریزید و آب رو به اندازهای اضافه کنید که یک بند انگشت بالای سطح برنج باشه. کمی روغن اضافه کنید و بذارید بجوشه. بعد از جوشیدن، حرارت رو کم کنید تا برنج به صورت کته دم بکشه و نرم بشه.
مرحله ۲: خنک کردن برنج
وقتی برنج کاملا پخت، بذارید کمی خنک بشه. بعد از خنک شدن، برنج رو داخل یه کاسه بریزید و سیاه دانه و کنجد رو بهش اضافه کنید. حالا آب سرد و روغن رو اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۳: شکل دادن برنج
یک کاتر گرد بردارید و روی یه بشقاب قرار بدید. برنج رو داخل کاتر بریزید و با پشت قاشق خوب فشار بدید تا فشرده و صاف بشه. این کار رو برای همه برنج انجام بدید تا به شکل برگر در بیاد.
مرحله ۴: سرخ کردن برنج
کمی روغن داخل تابه بریزید و برنجهای شکل داده شده رو داخل تابه بذارید. هر طرف برنج رو حدود ۵ دقیقه سرخ کنید. وقتی هر طرف سرخ شد، با قلمو کمی سویا سس روی برنج بمالید و کنار بذارید.
مرحله ۵: آماده کردن گوشت
گوشت چرخ کرده رو به صورت قلقلی در بیارید و کمی نمک و فلفل سیاه روش بپاشید. گوشتها رو داخل یخچال بذارید تا نیم ساعت استراحت کنن.
مرحله ۶: سرخ کردن پیاز
یک پیاز سفید رو خرد کنید و خلال کنید. پیازهای خلالی رو داخل تابه بریزید و کمی تفت بدید تا نرم بشن.
مرحله ۷: پختن گوشت
گوشتهای قلقلی رو روی پیازها قرار بدید و با پشت قاشق پهن کنید. هر دو طرف گوشتها رو سرخ کنید تا خوب بپزن.
مرحله ۸: اضافه کردن پنیر
وقتی گوشتها پخت، یه ورقه پنیر روی هر کدوم بذارید تا با حرارت ذوب بشه.
مرحله ۹: ترکیب برگر
یه لایه از برنج سرخ شده رو بردارید و روی بشقاب بذارید. حالا گوشت پخته شده رو روی برنج قرار بدید و بعد دوباره یه لایه برنج سرخ شده روی گوشت بذارید.
مرحله ۱۰: سرو کردن
برگر برنج رو با سس مایونز، خردل و چند قطره آب لیموترش سرو کنید. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
- نکاتی برای خرید مانتوی سبز سبک و خنک؛ استایل تابستانی بینظیر
- جدیدترین مدلهای چراغ رومیزی ماه انسان نما؛ جلوهای متفاوت در دکوراسیون
- گردنبند فرشته تینکربل؛ جواهری خاص برای علاقهمندان به فانتزی
- جدیدترین مدلهای ناخن شیک و مد روز؛ از ساده تا پر زرق و برق
- گلدان دکوری مدرن رومیزی؛ زیباترین انتخابها برای خانه شما!