طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی

ایـنم از باقالی پلو با مرغ زعفرانی بدون اینکه آب و روغن اضافه ریخته بشه فقط با کره و پیاز پخته شده سس تهش عااااالیه!
مـواد لازم برای تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی
- ساق مرغ به دلخواه
- پـیاز پـنج عـدد بزرگ
- آلـو خورشتی ده عـدد
- کره پـنجاه گــرم
- زعفران بـه مـیزان لازم
- نمک یک قاشق چای خوری سرخالی
مـواد لازم بـاقـالی پـلو
- بـاقـالی نـیم کیلو پـوست گرفته
- شـوید تـازه سیصد گـرم
- شـوید خشک یک قاشق غذاخوری
- سـیر تـازه چـهار حـبه
- زعـفران سه قاشق غذاخوری
- کره سی گـرم
طرز تهیه باقالی پلو با مرغ زعفرانی مجلسی
پـیاز بـه صــورت خـلالی درشت خـرد کنید.
نـصف پـیاز داخـل تـابه بـریزید نمک روی پـیاز بـریزید.
پنجاه گرم کره رو ببرید روی پـیاز بزارید و مرغهارو روش بچینید بقیه پیاز اضافه کنید به مدت سی دقیقه روی شعله ملایم بزارید تا پیاز آبشو پس بده.
بعد سی دقیقه در تابه رو بردارید مرغهارو برگردونید بهش آلو و زعفران اضافه کنید در تابه بزارید و روی شعله خیلی کم بزارید به مدت چهل دقیقه بمونه هر ده دقیقه بهش سر بزنید مرغهارو زیر و رو کنید تا کامل پخته بشه و پیازم زیر و رو کنید تا پیاز شما نسوزه و کاراملی بشه.
برای باقالی پلو باقالی داخل قابلمه به مدت چند دقیقه جوش بدید تا نرم بشه اگه باقالی تازه و سبز باشه تیاز نیست اگه فریزری دارید حتما چند دقیقه جوش بدید تا نرم بشه.
آب بزارید به جوش بیاد بهش چند قاشق آبلیمو بزنید بعد برنج که از دو ساعت قبل شستید اضافه ڪنید چند جوش زد باقالی و شوید بریزید برنج دانه شمار آبکش کنید.
ته قابلمه ته دیگ دلخواهتون بزارید چند کفگیر برنج بریزید یه مقدار شوید خشک و زعفران و دوحبه سیر بزارید و بقیه برنج بریزید در پایان شوید خشک، زعفران، سیر بزارید با پشت کفگیر حفره ایجاد کنید کره بزارید زیر قابلمه شعله پخشکن بزارید اول زیاد کنید بخار برنج خارج شد روی در قابلمه دمکنی بزارید اجازه بدید چهل و پنج دقیقه دم بکشه.