دستور آشپزی

طرز تهیه اشکنه یزدی: چطور این غذای مقوی و لذیذ رو در خانه درست کنیم؟

در نهایت

طرز تهیه اشکنه یزدی

طرز تهیه اشکنه یزدی خیلی ساده و راحت هست و هر کسی می‌تونه درستش کنه. این غذا از غذاهای سنتی یزد محسوب می‌شه و خیلی خوشمزه‌ست. حالا بریم سراغ مواد لازم و دستور پخت این غذای خوشمزه.

برای تهیه اشکنه یزدی، اول پیاز رو ریز خرد کنین و با کمی روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه تفت بدین. بعد آرد رو اضافه کنین و خوب هم بزنین. سیب‌زمینی نگینی خرد شده و سبزیجات خشک رو اضافه کنین و کمی تفت بدین. ۱.۵ پیمانه آب بریزین و بذارین جوش بیاد. حرارت رو کم کنین تا سیب‌زمینی‌ها بپزن. یکی از تخم‌مرغ‌ها رو زده و به قابلمه اضافه کنین و سریع هم بزنین. دو تا تخم‌مرغ دیگه رو دونه دونه داخل قابلمه بشکنین و درب قابلمه رو بذارین تا تخم‌مرغ‌ها بپزن. حالا اشکنه رو با نون تازه سرو کنین. نوش جان!

مواد لازم مقدار
پیاز ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
شنبلیله خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری
شوید خشک ۱/۲ قاشق غذاخوری
مرزنجوش ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه یزدی

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز

پیاز رو پوست بگیرین و نگینی ریز خرد کنین. توی یه قابلمه کمی روغن یا کره بریزین و پیازها رو به همراه کمی زردچوبه، نمک و فلفل سیاه تفت بدین تا سبک و شیشه‌ای بشه.

مرحله ۲: اضافه کردن آرد

آرد رو به پیازهای تفت داده شده اضافه کنین و هم بزنین تا بوی خامی آرد گرفته بشه. خیلی مهمه که آرد خوب تفت داده بشه وگرنه طعم خامی می‌ده.

مرحله ۳: اضافه کردن سیب زمینی و سبزیجات خشک

سیب‌زمینی رو پوست بگیرین و نگینی ریز خرد کنین. سیب‌زمینی و سبزیجات خشک (شنبلیله، شوید و مرزنجوش) رو به قابلمه اضافه کنین و در حد مخلوط شدن هم بزنین. دقت کنین که سبزیجات خیلی تفت نخورن چون تلخ می‌شن.

مرحله ۴: اضافه کردن آب

۱.۵ پیمانه آب به قابلمه اضافه کنین و زیر حرارت رو زیاد کنین تا به جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنین و بذارین سیب‌زمینی‌ها پخته بشن و مواد جا بیفتن.

مرحله ۵: اضافه کردن تخم‌مرغ زده شده

یکی از تخم‌مرغ‌ها رو داخل کاسه بشکنین و با چنگال بزنین تا از لختگی دربیاد. تخم‌مرغ زده شده رو به قابلمه اضافه کنین و سریع هم بزنین تا بسته نشه و خوب مخلوط بشه.

مرحله ۶: اضافه کردن تخم‌مرغ‌های درسته

دو تا تخم‌مرغ باقی‌مونده رو دونه دونه داخل قابلمه بشکنین و درب قابلمه رو بذارین تا تخم‌مرغ‌ها خودشون رو بگیرن. بذارین چند دقیقه بمونه تا تخم‌مرغ‌ها کاملاً پخته بشن.

مرحله ۷: سرو کردن

بعد از اینکه اشکنه غلیظ شد، اون رو داخل کاسه بکشین و با نون تازه ترید کنین. این غذا رو می‌تونین با سبزی خوردن هم سرو کنین که خیلی خوشمزه می‌شه. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • ست دامن تی شرت دخترانه؛ بهترین انتخاب برای یک استایل جذاب و کودکانه
  • گردنبند طلا چشم زخم؛ انتخابی خاص برای درخشیدن با معنای عمیق
  • دستبند زنجیری طلای زرد؛ انتخابی بی‌نظیر برای تکمیل جواهرات شما
  • کلاه بیسبالی جین نگینی؛ 15 مدل شیک برای استایل‌های اسپرت و خاص
  • میز و صندلی حصیری مدرن و لوکس؛ 15 ایده شیک برای تراس و بالکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا