طرز تهیه اشکنه خراسانی خوشمزه به سبک سنتی خراسانیها

در نهایت
طرز تهیه اشکنه خراسانی
طرز تهیه اشکنه خراسانی خیلی راحت و خوشمزست. این غذا مخصوص مناطق خراسانه و معمولا تو زمستون خیلی میچسبه. این دستور پختش جوریه که همه میتونن تو خونه درستش کنن و لذت ببرن. بریم سراغ مواد لازم و مراحل پخت!
برای تهیه اشکنه خراسانی، اول پیاز رو خرد و تفت بدین تا طلایی بشه. سیب زمینیهای خرد شده رو اضافه و با ادویهها تفت بدین. سبزی خشک و گردو رو هم بریزین و کمی تفت بدین تا بوی خامی گردو گرفته بشه. کشک رو با آب رقیق کنین و اضافه کنین، بعد دو پیمانه آب جوش بریزین و بذارین بجوشه و سیب زمینیها پخته بشن. تخم مرغها رو هم بزنین و اضافه کنین و سریع هم بزنین تا بپزن. حالا غذا آمادهس و میتونین با نون خشک سرو کنین.
مواد لازم | مقدار |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
شنبلیله یا مرزه | ۱ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
کشک ساییده شده | به مقدار لازم |
گردو خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، گلرنگ | به مقدار لازم |
طرز تهیه اشکنه خراسانی
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز
پیاز رو پوست بگیرین و نگینی ریز خرد کنین. داخل یه قابلمه مسی یا ساده بریزین و کمی هم بزنین تا آب پیاز گرفته بشه. بعد روغن اضافه کنین و تفت بدین تا پیازها سرخ بشن.
مرحله ۲: تفت دادن سیب زمینی
سیب زمینیها رو پوست بگیرین و نگینی خرد کنین. به پیاز اضافه کنین و با زردچوبه، فلفل سیاه و گلرنگ تفت بدین. مواد رو خوب هم بزنین تا سیب زمینیها کمی نرم بشن.
مرحله ۳: افزودن سبزی خشک
سبزی خشک (شنبلیله یا مرزه) رو به قابلمه اضافه کنین. هم بزنین تا بوی خوش سبزی بلند بشه. این مرحله طعم و عطر خوبی به غذا میده.
مرحله ۴: اضافه کردن گردو
گردوهای خرد شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین. کمی تفت بدین تا بوی خامی گردو گرفته بشه. دقت کنین که گردوها نه خیلی ریز و نه خیلی درشت باشن.
مرحله ۵: افزودن کشک
کشک رو بسابید و با کمی آب رقیق کنین. بعد به قابلمه اضافه کنین و هم بزنین تا با مواد دیگه مخلوط بشه. مراقب باشین کشک نسوزه.
مرحله ۶: افزودن آب جوش
دو پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنین. حرارت رو بالا ببرین تا مواد به جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنین و اجازه بدین سیب زمینیها پخته بشن.
مرحله ۷: اضافه کردن تخم مرغ
تخم مرغها رو داخل یه کاسه بشکنین و با چنگال هم بزنین تا از لختگی دربیاد. وقتی سیب زمینیها کاملا پخته شدن، تخم مرغها رو به قابلمه اضافه کنین و سریع هم بزنین تا تخم مرغها به خوبی پخته بشن.
مرحله ۸: سرو غذا
اشکنه خراسانی آمادهس! قابلمه رو از روی حرارت بردارین و با نون خشک تیلیت کنین. این غذا رو میتونین گرم سرو کنین و لذت ببرین. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
- 15 نکته برای خرید ست گلدان چوبی خراطی شده؛ انتخابهای عالی
- 15 مدل ست قابلمه و تابه مسی؛ انتخابهای برتر برای شما
- 15 طرح بینظیر النگو مدرن و لوکس طلا؛ ترکیبی از هنر و شیک بودن
- 15 ایده ناب برای مانتو لینن نخ زرکوب؛ ترکیبهای منحصر به فرد
- 15 ست مانتو نارنجی شیک که همه را شگفتزده میکند؛ زیبا و باکلاس