دستور آشپزی

طرز تهیه اشکنه اسفناج به روش سریع و آسان به روش سنتی

در نهایت

طرز تهیه اشکنه اسفناج

طرز تهیه اشکنه اسفناج خیلی راحت و سریع است. این غذای سنتی ایرانی با مواد ساده‌ای که توی هر خونه‌ای پیدا میشه درست میشه و طعمی فوق‌العاده داره. اشکنه اسفناج با تخم مرغ، سیب زمینی، و پیاز درست میشه و با ترکیب اسفناج و آب سماق مزه خاصی پیدا می‌کنه. این غذا یه انتخاب عالی برای وقتاییه که دنبال یه غذای خوشمزه و مقوی هستید.

برای تهیه اشکنه اسفناج، اول سماق رو خیس کنید و بعد از صافی رد کنید. اسفناج رو ساطوری خرد کنید و سیب‌زمینی رو نگینی ریز کنید. پیاز رو خلالی کرده و با زردچوبه تفت بدید، بعد آرد رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. اسفناج رو اضافه کنید و کمی تفت بدید، بعد آب جوش بریزید و بذارید به قل بیفته. سیب‌زمینی رو اضافه کنید و بذارید بپزه. در آخر، تخم‌مرغ‌ها رو دونه‌دونه اضافه کنید و بذارید خودش رو بگیره. آب سماق رو اضافه کنید و نمک رو تنظیم کنید. حالا اشکنه اسفناج خوشمزه‌تون آماده‌ست!

مواد اصلی میزان
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد متوسط
اسفناج خرد شده ۱ پیمانه
دیگر مواد میزان
آرد ۱ قاشق غذا خوری
آب سماق ۱/۲ پیمانه
آب ۳ پیمانه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه اشکنه اسفناج

مرحله ۱: خیس کردن سماق

۱ قاشق سماق را در یک پیمانه آب ولرم خیس کنید. بعد از ۱۵ دقیقه، سماق را از صافی رد کنید و خوب فشار دهید تا عصاره سماق خارج شود. این کار باعث می‌شود طعم ترش و خوشمزه‌ای به غذا بدهد.

مرحله ۲: آماده‌سازی اسفناج و سیب زمینی

اسفناج را خوب بشورید و به صورت ساطوری خرد کنید. سیب زمینی را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. هر دو را کنار بگذارید تا بعداً استفاده کنید.

مرحله ۳: خرد کردن پیاز

پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید. این کار باعث می‌شود پیاز زودتر تفت بخورد و طعم خوبی به غذا بدهد.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز

داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و پیازهای خلالی را با زردچوبه تفت دهید تا طلایی شود. تفت دادن پیاز با زردچوبه عطر و طعم خوبی به غذا می‌دهد.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد

بعد از طلایی شدن پیازها، آرد را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. این مرحله باعث غلظت مناسب اشکنه می‌شود.

مرحله ۶: اضافه کردن اسفناج

اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و کمی هم بزنید تا برگ‌های اسفناج نرم شود. اسفناج به سرعت نرم می‌شود، پس زیاد طول نمی‌کشد.

مرحله ۷: اضافه کردن آب جوش

روی مواد داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا به قل بیفتد. آب جوش باعث می‌شود تمام مواد خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۸: اضافه کردن سیب زمینی

سیب زمینی نگینی شده را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سیب زمینی باید نرم و پخته شود تا طعم خوبی به اشکنه بدهد.

مرحله ۹: اضافه کردن تخم مرغ

زمانی که اشکنه جا افتاده و سیب زمینی‌ها پخته شدند، تخم مرغ‌ها را دانه دانه به مواد اضافه کنید. درب قابلمه را قرار دهید تا تخم مرغ‌ها خودش را بگیرد.

مرحله ۱۰: اضافه کردن آب سماق

در انتها، آب سماق را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. نمک اشکنه را اندازه کنید تا مزه دلخواهتان را پیدا کند.

مرحله ۱۱: سرو اشکنه اسفناج

اشکنه اسفناج آماده شده را در ظرف سرو کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • فرش بلوچی سنتی؛ ۱۵ طرح زیبا و منحصر به فرد برای دکوراسیون منزل
  • النگو طلا کارتیه لاو برای مراسم‌های خاص؛ ۱۵ مدل زیبا و خاص
  • دستبند لوکس با نگین سبز چمنی؛ ۱۵ مدل خیره‌کننده برای استایل مجلسی
  • کفش پاشنه بلند نوک تیز برای عروسی‌ها؛ ۱۵ مدل زیبا و رویایی
  • آرایش و میکاپ عروس لایت؛ ۱۵ ایده شیک و طبیعی برای روز عروسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا