طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی و شیک و خوشمزه

آلبالو پلو رو در وصفش بايد گفت تو را برگزيدم، از ميان اين همه خوبان! با نزديك شدنِ تابستونُ فصل آلبالو حيف كه اين غذا رو درست نكنيد! آلبالو پلو رو طبق ذائقه شيرين يا مثل من ملس درست ميكنن. حالا آلبالو پلو با فيله مرغ يا گوشت قلقلي؟ من اينبار آلبالوها رو زمان سرو به برنج اضافه كردم و به نظرم شكل آلبالو اينجوري تميزتر و شكليتر و براق تره! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه آلبالو پلو مجلسی
- آلبالو بدون هسته يك پيمانه
- شكر 2 قاشق غذاخوری (اگر شيرين دوست داريد بيشتر بريزيد)
- برنج 3 پيمانه
- فيله مرغ يا گوشت چرخ شده (من 100 گرم گوشت چرخ شده و 200 گرم فيله مرغ استفاده کردم)
دستور تهیه آلبالو پلو مجلسی
برای شروع هسته آلبالو رو جدا كرده و دو قاشق شكر اضافه كردم و بعد دو ساعت روي حرارت گذاشتم. (10 دقيقه روي حرارت بمونه كافيه)
100 گرم گوشت چرخ شده رو با پياز و نمك و فلفل و كمي زعفرون آب شده خوب ورز دادم و داخل يخچال استراحت دادم.
200 گرم فيله مرغ رو هم از وسط نصف كرده و با زعفرون و ادويه مزه دار كردم و داخل يخچال استراحت دادم.
برنج رو آبكش كرده و دم گذاشتم.
گوشت رو به اندازه فندوق قلقلي كرده و داخل تابه چيدم و 1/4 ليوان اب و ده گرم كره و كمي زعفرون آب شده بهش اضافه كرده و روي حرارت گذاشتم و هر از گاهي تابه رو ميچرخوندم (اينجوري قلقلي ها هم كامل ميپره و هم سرخ ميشه و خوش رنگ ميشه)
فيله ها رو هم بشكل حلزوني داخل تابه چيدم و كمي روغن و 10 گرم كره و زعفرون آبشده اضافه كرده و روي حرارت سرخ كردم.
بعد از اينكه برنج دم كشيد، مقداري از برنج رو داخل آلبالو ها ريختم و يك قاشق چايخوري هم كره اضافه كردم كه آلبالو ها براق تر بشه و به يمقدار از برنج هم زعفرون اضافه كردم.
قسمت بعدي هم ساده.
حالا از تركيب برنج سه رنگ داخل ظرف مورد نظر سرو كنيد و فيله و گوشت سرخ شده هم كنارش اضافه كنيد.
پیاز داغ هم که از واجباته اصلا!
براي تزيين هم از خلال پسته يا خلال بادام ميتونيد استفاده كنيد.