طرز تهیه آبگوشت نعنا و جعفری به سبک سنتی و با طعم بی نظیر

در نهایت
طرز تهیه آبگوشت نعنا و جعفری
سلام دوستان! امروز میخواهیم طرز تهیه آبگوشت نعنا و جعفری رو با هم یاد بگیریم. این آبگوشت یه غذای خوشمزه و سنتی ایرانیه که ترکیب نعنا و جعفری توش طعم فوقالعادهای بهش میده. پس بیایید با هم بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیهش.
برای تهیه آبگوشت نعنا و جعفری، اول نخود و لوبیا رو شب قبل خیس کنید و گوشت رو با دنبه بشورید. پیاز رو تفت بدید و گوشت رو اضافه کنید. ادویه و حبوبات و بلغور رو بریزید و آب جوش بریزید و بذارید ۴ ساعت بپزه. بعد رب رو تفت بدید و به همراه سیب زمینی اضافه کنید. در آخر نعنا و جعفری و لیمو عمانی رو بریزید و بذارید جا بیفته. دنبه رو بکوبید و با نون سرو کنید. نوش جان!
مواد اصلی | مقدار |
گوشت گوسفندی با استخوان | ۲۵۰ گرم |
دنبه | کمی |
لوبیا سفید | ۱/۲ پیمانه |
نخود | ۱/۲ پیمانه |
سیب زمینی | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نعنا و جعفری | ۲۵۰ گرم |
بلغور گندم | ۱ قاشق غذاخوری |
دیگر مواد | مقدار |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دارچین | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
طرز تهیه آبگوشت نعنا و جعفری
مرحله ۱: آمادهسازی نخود و لوبیا
ابتدا باید نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید. چندین بار آب آنها را عوض کنید تا نفخشان گرفته شود و راحتتر پخته شوند.
مرحله ۲: آمادهسازی گوشت و سبزیجات
گوشت را بشورید و کمی دنبه برای خوشمزهتر شدن به آن اضافه کنید. نعنا و جعفری را بشورید و خرد کنید.
مرحله ۳: تفت دادن پیاز
پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا طلایی شوند.
مرحله ۴: افزودن گوشت
گوشت را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله ۵: افزودن ادویه و حبوبات
ادویهها (نمک، فلفل سیاه، دارچین، فلفل قرمز)، نخود، لوبیا و بلغور گندم را اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن آب جوش
روی مواد آب جوش بریزید تا کاملاً پوشانده شوند. قابلمه را بگذارید روی حرارت متوسط برای حدود ۴ ساعت تا گوشت و حبوبات کاملاً پخته شوند.
مرحله ۷: تفت دادن رب گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی را با کمی روغن در یک تابه جداگانه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس آن را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۸: افزودن سیب زمینی
سیب زمینیها را پوست بگیرید و به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید برای حدود ۲۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند.
مرحله ۹: آمادهسازی لیمو عمانی
لیمو عمانی را از قبل سوراخ کنید و داخل لیوانی با آب ولرم قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود (حدود ۱۵ دقیقه).
مرحله ۱۰: افزودن نعنا و جعفری
نعنا و جعفری خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. همچنین لیمو عمانی آماده شده را نیز داخل قابلمه بیندازید.
مرحله ۱۱: پخت نهایی
اجازه دهید آبگوشت جا بیفتد. نمک غذا را اندازه کنید و در صورت نیاز بیشتر اضافه کنید.
مرحله ۱۲: سرو آبگوشت
دنبه را داخل کاسه بکوبید و آبگوشت را به همراه نان تیلیت کنید و سرو کنید. نوش جان!
مطالب پربازدید از سراسر وب
- 15 مدل بافت موی هلندی؛ ایدههایی زیبا و کاربردی برای استایل مو
- گردن آویز هندسی مینیمال؛ 15 ایده برای داشتن استایلی ساده و شیک
- گیره موی تزئینی کریستالی؛ 15 ایده برای داشتن استایلی درخشان و شیک
- گوشواره های دستساز منگوله ای که باید امتحان کنید؛ 15 طرح شیک و متفاوت
- پیراهن های بلند حریر گلدار که باید داشته باشید؛ 15 طرح خاص و مدرن