دستور آشپزی

طرز تهیه کوفته ماهی با پودر سوخاری ترد و خوشمزه

در نهایت

طرز تهیه کوفته ماهی

سلام دوستان! امروز می‌خوایم با هم یه غذای خوشمزه و آسون درست کنیم. طرز تهیه کوفته ماهی رو یاد بگیریم که خیلی خوشمزه و مقویه. این کوفته‌ها با تن ماهی و چند تا ماده ساده دیگه درست می‌شه و می‌تونه یه ناهار یا شام سریع و خوشمزه باشه. بریم سراغ مواد لازم و بعد هم طرز تهیه.

برای تهیه کوفته ماهی، اول تن ماهی رو بجوشونید، نان تست و سیب‌زمینی رو خرد کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید. بعد مخلوط رو یک ساعت داخل یخچال بذارید. کوفته‌ها رو به اندازه گلوله درست کنید، توی آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و دوباره نیم ساعت توی یخچال بذارید. در نهایت، کوفته‌ها رو توی روغن داغ سرخ کنید و روی دستمال بذارید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
تن ماهی ۱ عدد
سیر ۴ حبه
سیب زمینی ۲ عدد بزرگ
نان تست ۳ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پنیر چدار ۱۰۰ گرم
مواد دیگر مقدار
کنجد ۲ قاشق غذا خوری
آرد سفید ۱/۲ پیمانه
پودر سوخاری ۱/۲ پیمانه
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم
پودر پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته ماهی

مرحله ۱: آماده کردن تن ماهی

تن ماهی رو به مدت ۲۰ دقیقه بجوشونید تا باکتری‌هاش از بین بره و مشکلی برای سلامتی ایجاد نکنه. اگه دوست دارید، می‌تونید ماهی مورد علاقه‌تون رو پاک کنید و داخل غذاساز پوره کنید. بعد از جوشاندن تن ماهی، روغن اضافی‌شو بگیرید.

مرحله ۲: آماده کردن نان تست دور قهوه‌ای

نان تست رو بگیرید و برش بزنید. این نون‌ها رو به قطعات کوچیک تقسیم کنید که آماده برای غذاساز بشن.

مرحله ۳: خرد کردن سیب‌زمینی

سیب‌زمینی‌ها رو پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. سیب‌زمینی‌ها باید آماده برای مخلوط شدن با بقیه مواد باشن.

مرحله ۴: مخلوط کردن مواد

تن ماهی، سیر، سیب‌زمینی، نان تست، یکی از تخم‌مرغ‌ها و بقیه مواد اصلی رو داخل غذاساز بریزید و بگذارید همه مواد با هم یکدست خرد و له بشن.

مرحله ۵: استراحت دادن مواد

مخلوط آماده شده رو داخل یک کاسه بریزید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجم بشه و راحت‌تر قابل شکل دادن باشه.

مرحله ۶: آماده کردن تخم‌مرغ و آرد

تخم‌مرغ دوم رو داخل یک کاسه بزنید تا از لختگی خارج بشه. آرد سفید رو داخل یک کاسه و پودر سوخاری رو داخل کاسه دیگه بریزید و آماده کنید.

مرحله ۷: شکل دادن کوفته‌ها

مواد کوفته رو از یخچال خارج کنید و به اندازه گلوله‌های کوچیک بردارید. هر کوفته رو ابتدا داخل آرد بغلتونید، سپس در تخم‌مرغ و در آخر داخل پودر سوخاری بغلتونید.

مرحله ۸: استراحت دادن کوفته‌ها

کوفته‌های آماده شده رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا منسجم‌تر بشن و در حین سرخ کردن از هم نپاشن.

مرحله ۹: سرخ کردن کوفته‌ها

داخل یک شیرجوش مقدار کافی روغن بریزید و بذارید تا داغ بشه. کوفته‌های ماهی رو دونه دونه داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و خوش‌رنگ بشن.

مرحله ۱۰: گرفتن روغن اضافی

کوفته‌های سرخ شده رو روی دستمال روغن‌گیر قرار بدید تا روغن اضافی‌شون گرفته بشه و آماده برای سرو بشن.

مرحله ۱۱: سرو کردن

حالا کوفته‌های ماهی خوشمزه و مقوی شما آماده‌س! نوش جان کنید و لذت ببرید.

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • حلقه حکاکی شده با لیزر؛ بهترین انتخاب برای هدیه‌ای منحصر به فرد
  • آویز قلب آناتومیک دست ساز؛ اکسسوری‌ای که احساساتت رو به تصویر می‌کشه
  • گردنبند هنری کریستالی؛ وقتی می‌خوای با یه گردنبند متفاوت بدرخشی
  • مانتوخاص تکه دوزی تابستانه؛ بهترین انتخاب برای خانوم‌های با سلیقه
  • میکاپ عروس اروپایی؛ رازهای آرایش ملایم و باکلاس برای روز عروسیت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا