دستور آشپزی

طرز تهیه پسته پلو مجلسی؛ پلویی مخصوص با گردن گوسفندی

در نهایت

طرز تهیه پسته پلو

طرز تهیه پسته پلو یه کار جذاب و لذیذه که می‌تونه غذای ویژه‌ای برای مهمونی‌ها باشه. با ترکیب برنج و پسته و افزودنی‌هایی مثل شوید و گردن گوسفند، یک پلوی خوشمزه و مجلسی درست می‌کنیم که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای داره.

برای تهیه پسته پلو، اول از همه گردن گوسفندی رو با رزماری آماده کنید و بذارید با پیاز و ادویه‌ها بپزه تا نرم شه. در این فاصله، پسته‌ها رو پوست بگیرید و نصف کنید. برنج رو خیس کرده و در آب جوش با پسته‌ها بپزید، سپس شوید و زعفران رو اضافه کنید و دم کنید. در آخر، پلو رو با کره آب شده و گوشت گردن سرو کنید تا یه وعده‌ی خوشمزه و مجلسی داشته باشید.

مواد اصلی مقدار
برنج ۴ پیمانه
پسته تازه ۵۰۰ گرم
شوید تازه ۲ پیمانه
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
گردن گوسفندی ۱ عدد
دیگر مواد مقدار
پیاز ۵ عدد
کره ۱۰۰ گرم
رزماری خشک به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، برگ بو، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پسته پلو

مرحله ۱: آماده‌سازی گردن گوسفندی

ابتدا گردن گوسفند را خوب بشویید و با چاقو شیارهایی روی آن ایجاد کنید. شیارها را با رزماری خشک پر کنید تا طعم دار شود. در این میان، پیازها را پوست بگیرید و به صورت خلالی ریز خرد کنید. در یک قابلمه مناسب، کره را با کمی روغن داغ کنید و پیازها را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس گردن آماده شده را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

مرحله ۲: پخت گوشت

پس از تغییر رنگ گوشت، تمام ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، چوب دارچین، برگ بو، و مقداری زعفران دم کرده به همراه نیم پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید. گوشت باید به مدت کافی بپزد تا کاملاً نرم و پنبه‌ای شود. این مرحله معمولاً حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان می‌برد. در نیم ساعت پایانی پخت، نمک را تنظیم کنید.

مرحله ۳: آماده‌سازی پسته‌ها

در حالی که گوشت در حال پخت است، پسته‌ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید. این کار به پسته‌ها کمک می‌کند تا بهتر با برنج ترکیب شوند و طعم دلچسبی به پلو بدهند.

مرحله ۴: پخت برنج

برنج را از قبل با کمی نمک خیس کنید. سپس یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید و انتظار بکشید تا به جوش بیاید. برنج را به آب جوش اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه پخت، پسته‌ها را نیز به آن اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن شوید و دم کردن پلو

وقتی آب برنج تقریبا تمام شد، شوید خرد شده و کمی زعفران دم کرده غلیظ را به آن اضافه کنید. سپس پلو را برای ۴۰ دقیقه دم کنید تا برنج کاملاً نرم و لطیف شود.

مرحله ۶: سرو پسته پلو

پس از اتمام دم کشیدن، پسته پلو را در ظرف مناسبی بکشید. در انتها، کمی کره آب شده روی پلو بریزید تا براق و خوشمزه‌تر شود. پلو را همراه با گردن گوسفندی که از قبل پخته شده است سرو کنید. این ترکیب، علاوه بر طعم بی‌نظیر، تجربه‌ای متفاوت از پلوی ایرانی به شما می‌دهد. نوش جان!

مطالب جذاب از سراسر وب

  • خواص روغن آرگان برای مو؛ چند راهکار مؤثر برای جلوگیری از خشکی و شکنندگی
  • ۱۵ روش دیزاین دورچین خلاقانه؛ زیبایی و طعم در کنار هم
  • ۱۵ مدل پیراهن بچگانه فانتزی مشکی؛ شیک‌ترین انتخاب‌ها برای مجالس
  • دستبند مهره ای دخترونه جدید؛ ۱۵ طرح خلاقانه و جذاب برای جوانان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا