دسر

طرز تهیه کیک قدرت القادر فوق العاده خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کیک قدرت القادر در واقع همون فلن کیکه (کیک جادویی) یا بقول عربها قدرة القادر که یک دسر فوق العاده خوشمزه وجادوییه میگی چرا! چون مایه کیک روی کرم کارامل میریزی ولی بعد پخت کاملا از هم جدا میشند و جالب اینکه کیک که از مواد بیشتری درست شده و سنگینتره بالا میاد و کرم پایین میمونه! پیشنهاد می کنم حتما این دسر خوشمزه و هیجان انگیزو درست کنید چون که عاشقش میشید. این دسر رو با همزن برقی یا غذاساز یا مخلوط کن میتونید درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کیک قدرت القادر

مواد لازم برای کارامل

مواد لازم برای فلن

  • تخم مرغ 4 عدد
  • وانیل 1 قاشق چایخوری
  • شیر عسلی 1 قوطی (380 تا 400 گرمی)
  • شیر پرچرب 1 پیمانه
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری سر پر

مواد لازم برای کیک شکلاتی یک تخم مرغی

  • آرد 1 پیمانه
  • پودر کاکائو نصف پیمانه
  • بکینگ پودر یک و نیم قاشق مرباخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • شکر یک پیمانه سرخالی
  • شیر 3/4 پیمانه
  • روغن مایع 1/3 پیمانه
  • تخم مرغ 1 عدد
  • سرکه 1/4 قاشق چایخوری
  • وانیل 1 قاشق چایخوری

نکته مهم: تمام مواد به دمای محیط رسیده باشه

قالب میان تهی نچسب (قالب من 25 سانت با ارتفاع 10 سانته)

دستور پخت کیک قدرت القادر

قالب را با اسپری یا فرچه کمی چرب کنید، روغن اضافی را بگیرید. فر را روی 180 درجه فر گازی یا 160 درجه فر برقی گرم کنید.

شکر را تابه برزگ و ضخیم روی حرارت متوسط بذارید، هر از گاهی بصورت دورانی بچرخانید تا شکر ذوب و طلایی بشه وقتی حدود 70% شکر طلایی شد با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه، مواظب باشید نسوزه، بلافاصله کارامل را در قالب ریخته، قالب را بچرخانید تا کف اطراف آن کاراملی بشه و کنار بذارید.

فلن یا کرم کارامل: همه مواد فلن را در حد مخلوط شدن بزنید، لازم نیست زیاد هم بزنید و کف بکنه، مواد را از صافی رد کرده و روی کارامل بریزید.

کیک: مواد خشک بغیر از شکر مخلوط و الک کنید، شکر را اضافه و مخلوط کنید، شیر و روغن را ریخته ابتدا با دور کم بعد با دور تند همزن برقی 2 دقیقه بزنید، تخم مرغ، وانیل و سرکه را ریخته و 2 دقیقه دیگه هم بزنید.

مواد کیک را آرام روی فلن در قالب بریزید، قالب را در ظرف بزرگتری گذاشته و آبجوش بریزید طوری که 1/4 قالب فلن کیک رو بگیره و حدود 50 تا 60 دقیقه در فر بپزید یا تا وقتی خلال از کیک تمیز بیرون بیاد.

از فر بیرون آورده وقتی خنک شد، حداقل 5 تا 6 ساعت در یخچال بذارید، برای برگرداندن ابتدا اطراف کیک را با چاقوی یکبار مصرف از قالب جدا کرده چندبار تکان دهید و برگردونید اگه از قالب جدا نشد، قالب را چند ثانیه در آب گرم بذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا