طرز تهیه کیک جیوتو کافی شاپی شیک و خوشمزه و متفاوت

کیک جیوتو کافی شاپی از اون مدل کیک هاست که تلفیق کیک و خامه و بیسکو شکلات و فندق هستش و فوق العاده خوشمزه ست. به جای شکلات جیتو از هر نوع شکلات دیگه مثل مارس یا کیت کت یا حتی نوقا هم استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک جیوتو کافی شاپی
- 6 عدد تخم مرغ
- 200 گرم شکر دانه ریز
- 60 گرم آب گرم
- 170 گرم آرد قنادی الک شده
- 80 گرم نشاسته ذرت
- 100 گرم فندق آسیاب شده
- 1 بسته بکینگ پودر (2 قاشق چای خوری)
- 1 بسته وانیل شکری (یا 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا نوک قاشق چای خوری وانیل معمولی)
- یه ذره نمک
طرز تهیه کیک جیوتو کافی شاپی
برای شروع ابتدا تخم مرغ و شکر و نمک رو 4 دقیقه با دورتند همزن میزنیم. آب گرم (نه داغ) رو بهش اضافه کرده و 10 تا 15 دقیقه ی دیگه مواد رو هم میزنیم تا حجیم بشه.
آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده و با دورکند همزن یا همزن دستی می زنیم. در آخر فندق رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مایه رو داخل قالب (سایز 26) که کفش کاغذ روغنی انداختیم، ریخته و داخل فری که از یه ربع قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بهمدت تقریبی 45 دقیقه میزاریم (تا زمانیکه سیخ چوبی تمیز بیرون بیاد). بعد از پخت و خنک شدن کیک رو به 3 لایه تقسیم می کنیم.
مواد لازم برای کرم
- 800 گرم خامه ی فرم گرفته ی سرد
- 500 گرم ماسکارپونه سرد
- 1 تا قاشق غذاخوری نوتلا
- 3 عدد شکلات جیوتو یا هرنوع دیگر
خامه و پنیر ماسکارپونه رو با همزن زده تا یکدست بشه نوتلا رو بهش اضافه کرده و هم می زنیم. جیوتو خرد شده رو هم بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم یا لایه از کیک رو کف سینی یا بشقاب بزرگ گذاشته و دورش رو با رینگ محکم می کنیم.
مقداری نوتلا یا گاناش روی لایه ریخته و نصف خامه رو روی سطح کیک پخش می کنیم. لایه ی دوم رو گذاشته و مثل لایه ی قبل تکرار می کنیم. لایه ی سوم رو که گذاشته 4 تا 5 ساعت کیک رو داخل یخچال استراحت میدیم. از یخچال بیرون آورده و تمام سطح کیک رو با خامه ی فرم گرفته کاور می کنیم و با فندق خرد شده و توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان