دسر

طرز تهیه کیک تیرامیسو کافی شاپی شیک و خوشمزه

آشپز مگ

کیک تیرامیسو رو امتحان کردید؟ من که عاشق این کیک تیرامیسو شدم. اونم با این رسپی راحت و فوق العاده راحت و خوشمزه!

مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو

  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد 1 پیمانه
  • شکر 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • آب ولرم 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک تیرامیسو

اول کیک درست میکنیم. تخم مرغ و شکر و وانیل با دور تند همزن میزنیم تا کاملا پوک و کرم رنگ بشه.

روغن مایع و آب به مواد اضافه میکنیم و چند ثانیه مخلوط می کنیم. ترکیب آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو 2 بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم.

مواد کاملا مخلوط میکنیم. داخل قالب ریخته و با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه میزاریم تا کاملا پخته بشه.

حالا برای کرم تیرامیسو

  • شیر 1 لیتر
  • شکر 1 پیمانه
  • آرد 3 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ 1 عدد
  • پنیر خامه ای یا ماسکار پونه 200 گرم

همه مواد بجز وانیل باهم مخلوط میکنیم آرد که کاملا داخل شیر باز شد روی حرارت ملایم میزاریم مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه و در آخر از روی حرارت بر میداریم وانیل و پنیر اضافه میکنیم و در دمای محیط خنک بشه.

برای مرطوب کردن کیک 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه یا نسکافه داخل نصف لیوان شیر گرم حل میکنیم. بعد از پخت کیک اجازه میدیم کاملا خنک بشه بعد برش میزنیم.

لایه اول با شیر و قهوه مرطوب کرده از کرم روی کیک ریخته و کاملا صاف و یکدست میکنیم. لایه ها رو به همین ترتیب ادامه میدیم تا آخر.

برای لایه آخر روی کرم تیرامیسو به دلخواه پودر کاکائو الک کنید و برای 8 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا آماده بشه.

قالب مورد استفاده 15 سانت هست گرد یا مربع به دلخواه خودتون کیک حتما حتما خنک بشه بعد برش بزنید و الا خورد میشه. من 4 لایه برش زدم.

برای داخل کرم به دلخواه میتونید 1 قاشق غذاخوری پودر قهوه یا نسکافه اضافه کنید. در صورت امکان از رینگ متحرک استفاده کنید تا بتونید راحت تر از کیک جدا کنید در غیر این صورت از قالب کیک معمولی استفاده کنید.

کف قالب و نایلون گذاشته به صورتی که دیواره های قالب هم نایلون داشته باشه برای راحتی کار بعد از 8 ساعت استراحت ابتدا دیواره ها رو با چاقو جدا کرده بعد از قالب در بیارید.

روش دوم

طرز تهیه کیک تیرامیسو

کیک تیرامیسو یه کیک عالی و خوش بافت که واسه تولد خیلی خیلی عالیه. اسفنج این کیک خیلی عالیه و میتونید با هر نوع فیلینگی آماده کنید.

مواد لازم

  • آرد ۲۲۵ گرم
  • تخم مرغ ۵ عدد ( بدون پوست ۲۸۰ گرم)
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۳۰ گرم
  • عسل ۳۰ گرم
  • روغن مایع ۳۰ گرم
  • اب گرم ۹۵ گرم
  • بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ قاشق چای خوری)
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • برای مرطوب کردن لایه ها
  • شیر گرم ۱ پیمانه
  • اسپرسو یا پودر قهوه فوری ۲ قاشق سوپ خوری
  • خامه قنادی ۶۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • مقداری پودر قهوه فوری (به دلخواه) برای الک کردن روی خامه ی بین لایه های کیک و اطرافش برای دیزاین آخر

آموزش کیک تیرامیسو

طرز تهیه

تخم مرغ ها هم دمای محیط و شکر و وانیل رو حدودا ۷ دقیقه با دور تند همزن خوب مخلوط کنید تا حجم بگیره و کرمی و کشدار بشه.

تو این فاصله چند بار با لیسک دور کاسه همزن رو تمیز کنید تا تمام مواد خوب مخلوط بشن بعد عسل و روغن و آب گرم رو به ترتیب اضافه کنید و هر کدام رو فقط در حد مخلوط شدن و با پایین ترین درجه همزن مخلوط کنید.

در آخر آرد رو کم کم در سه مرحله اضافه و مخلوط کنید من از دو تا قالب ۲۲ سانتی استفاده کردم میتونید از یه قالب ۲۵ استفاده کنید قالبتون رو با کره نرم چرب و ارد پاشی کنید و ملات کیک رو بین دو تا قالب تقسیم کنید و در فر داغ با دمای ۱۷۰ درجه گازی و ۱۶۰ برقی به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید یا تا زمانی که با سیخ چوبی تست کنید و تمیزخارج بشه.

قالب رو روی توری فلزی قرار بدید ۳ دقیقه داخل قالب بمونه یکم از داغی بیوفته بعد به آرومی از قالب جدا کنید و اجازه بدید خوبه خوب خنک بشه من هر کدوم رو به دو قسمت برش دادم کلا ۴ لایه کیک داشتم شیر گرم و پودر قهوه رو از قبل با هم مخلوط کنید کنار بزارید به دمای محیط برسه.

خامه رو فرم بدید پنیر خامه ای رو داخل ظرفی جدا اول با چنگال یا همزن بزنید بافتش کمی باز بشه وقتی خامه فرم گرفت بهش اضافه و مخلوط کنید.

یه لایه از کیک روداخل رینگ بزارید سطحش رو از ترکیب شیر قهوه مرطوب کنید یه لایه نازک خامه پنیری بزنید در صورت دلخواه رو خامه پودر قوه الک کنید (من نزدم) و بعد لایه بعدی همین طور تا آخرین لایه کیک ادامه بدید بزارید یخچال ۴ ساعت استراحت کنه بعد به آرومی رینگ رو عز دور کیک آزاد کنید.

در آخر همه جای کیک رو با خامه کاور کنید و در صورت تمایل پودر قهوه بپاشید و با ماسوره شکوفه روی کیک رو تزیین کنید تزیین به دلخواه انجام بدید من ساده ترین روش رو انجام دادم.

دستور پخت کیک تیرامیسو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا