دسر

طرز تهیه ژله پاناکوتا با شیر فوق العاده خوشمزه و شیک

آشپز مگ

ژله پاناکوتا یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین دسر های یلدایی هست. این ترکیب ژله پاناکوتا عالیه!

مواد لازم برای تهیه ژله پاناکوتا

مواد لازم برای قسمت ژله

  • 2 بسته ژله ی قرمز
  • 2 لیوان آب جوش
  • 1 لیوان شیر

طرز تهیه ژله پاناکوتا

پودر ژله و آب جوش رو با هم مخلوط کرده و بن ماری می کنیم و هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه. صبر می کنیم ژله کاملا خنک بشه و بعد شیری که از قبل داخل دمای محیط بوده و کاملا همدمای محيط شده رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم. مواد رو از صافی رد کرده و داخل قالب میریزیم و قالب رو داخل یخچال میزاریم تا لایه ی ژله ای نیم بند بشه.

مواد لازم برای پاناکوتا شکلاتی

  • 1 لیوان شیر
  • 1/4 لیوان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری پود رژلاتین
  • 50 گرم خامه ی صبحانه (1/4 پاکت صورتی کوچیک)
  • 25 گرم شکلات تلخ
  • 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو مرغوب
  • نوک قاشق چای وانیل

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو با چند ق آب سرد مخلوط کرده و کنار میزاریم تا اسفنجی بشه و بعد بن ماری میکنیم تا کاملا روان بشه. شیر و شکر و پودرکاکائو رو داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر حل بشه. نیازی نیست بجوشه. ژلاتین رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

خامه رو داخل یه کاسه ریخته و بن ماری می کنیم تا روان بشه. یکی دو ملاقه از مواد داخل قابلمه رو با خامه مخلوط و خوب هم می زنیم و بعد تمام این کاسه رو به قابلمه اضافه می کنیم و خوب مواد رو هم می زنیم تا یکدست بشه.

شکلات و وانیل رو هم بهش اضافه کرده و حرارت رو خاموش می کنیم و هم می زنیم تا شکلات با گرمای مواد حل بشه. از صافی رد کرده و روی لایه ی ژله می ریزیم و داخل یخچال میزاریم تا کاملا خودش رو بگیره. نگم براتون که چقدر خوشمزه س، حتما درستش کنید و میز یلداتون رو باهاش جذاب‌تر کنید.

نکات خیلی مهم تهیه ژله پاناکوتا

  • اول قالبتون رو با آب پر کنید و هر چند لیوان آب که استفاده شد اون میشه میزان مایه ای که لازم دارین. قالب من با 4 لیوان آب پر شد، پس دو تا ژله لازم داشتم که با شیری که بهش اضافه کردم شد 3 لیوان، 1 لیوان هم پاناکوتا بود.
  • بهترین قالب برای ژله جنش پلاستیکی هستش و بعد چدن. سیلیکونی به هیچ عنوان مناسب نیست.
  • قالب رو از قبل خیلی خیلی کم چرب کرده و داخل فریزر بزارین تا سرد بشه.
  • برای مخلوط کردن ژله با شیر حتما باید هر دو مایه همدما باشن وگرنه شیر میبره.
  • شیر محلی چون چربی بالایی داره برای ژله و پاناکوتا کلا مناسب نیست. بهتره از شیر کم چرب پاستوریزه استفاده کنید.
  • نیم بند شدن یعنی وقتی به ژله دست میزنیم دستمون بچسبه، اگه ژله کامل بست موقع برگردوندن لایه ها از هم جدا میشن. زمان نیم بند شدن هم بسته به دمای یخچال داره معمولا 15 تا 20 دقیقه برای این حجم از ژله ممکنه طول بکشه. اما مرتب بعد از 10 دقیقه چک کنید.
  • شیرینی لایه ی پاناکوتا ذائقه ای هستش و می تونید یکم بیشتر شکر بریزین.
  • می تونید از دو سه روز قبل درست کنید و داخل ظرف دربسته داخل یخچال بزارین. خداییش بجز بهفود کی براتون تمام نکات رو ریز به ریز میگه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا