دسر

طرز تهیه چیز کیک هندوانه برای شب یلدا با پایه کیک

آشپز مگ

چیزکیک هندوانه به این خوشگلی دیده بودین؟ اینم یه ایده خوشگل برای برای شب یلدا!

مواد لازم برای تهیه چیز کیک هندوانه برای شب یلدا

  • کیک دلخواه پودر شده
  • خامه صبحانه
  • شکلات با طعم طالبی ۱ بسته
  • روغن مایع ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • ژله هندوانه ۱ بسته
  • پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
  • پودر قند ۲۵ گرم
  • خامه قنادی ۷۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۶ گرم
  • آب برای ژلاتین ۲۵ گرم
  • اسانس وانیل چند قطره یا وانیل نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه چیز کیک هندوانه

اول کیک دلخواه خودتون رو بپزید و اجازه بدین خنک بشه و بعد داخل دستگاه غذاساز یا با دست پودر کنید.

به دلخواه میتونید از کیک وانیلی یا شکلاتی و … استفاده کنید من از کیک اسفناج استفاده کردم که رنگش به طور طبیعی سبز هست.

حتی میتونید از کیک های بازاری استفاده کنید.

به کیک پودر شده کم کم خامه صبحانه (یا خامه قنادی) اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط کنید طوری که مثل فیلم وقتی مقداری از کیک رو داخل دست فشار میدین منسجم بشه و شکل بگیره.

وقتی به این حالت رسید یعنی اندازه خامه خوبه و نیازی به خامه بیشتر نداره. برای این چیزکیک از قالب نیم کره سایز بزرگ استفاده کردم.

برای کاور شکلاتی کیک از شکلات با طعم طالبی استفاده کردم که رنگ سبز قشنگی داره. در صورت دلخواه به جای این شکلات میتونید به شکلات سفید رنگ سبز اضافه کنید.

شکلات طالبی رو رو همراه دو قاشق روغن مایع روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب کردم.

مقداری از شکلات رو جدا کردم و بهش رنگ سبز ژله ای اضافه کردم تا تیره تر بشه اگه بعد از اضافه کردن رنگ غلظت شکلات بیشتر شد خیلی کم روغن مایع اضافه کنید و روی حرارت بخار آب مخلوط کنید اما مراقب باشید که مقدار روغن زیاد نشه و شکلات خیلی شل نشه.

شکلات تیره رنگ رو داخل قیف بریزین و از قسمت مرکزی قالب تا دیواره به سمت بالا و به حالت زیگ زاگی شکلات بزنید تا راه های پوست هندوانه رو تشکیل بده.

وقتی همه قالب رو به این صورت آماده کردین داخل یخچال قرار بدین تا شکلات خودش رو بگیره.

بعد قالب رو بیرون بیارین و از شکلات طالبی رنگ روشن که هنوز حالت آب شده داره اما از داغی افتاده (اگه گرم باشه باعث آب شدن راه های تیره میشه) مقداری داخل هر قالب بریزین و با کمک قلمو روی کف و دیواره ها پخش کنید تا کاملا پوشیده با شکلات بشن.

دقت کنید که ضخامت شکلات مخصوصا توی قسمت کف زیاد نباشه وگرنه خرد کردنش موقع خوردن سخت میشه.

وقتی همه قسمت ها رو با شکلات کاور کردین قالب رو داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره.

بعد قالب رو خارج کنید و مجددا قسمت دیواره ها مخصوصا قسمت بالای قالب رو دوباره با شکلات کاور کنید تا کمی ضخیم تر بشه.

این کار رو برای این انجام میدیم که موقع در آوردن شکلات از قالب قسمت های کناری استحکام کافی رو داشته باشن و خرد نشن و چون تا بستن کامل شکلات مقداری از شکلات از قسمت دیواره به سمت کف سرازیر میشه معمولا شکلات در این قسمت نازک تر از کفه پس ما با کاور کردن دوباره ضخامت کف و دیواره رو یکی میکنیم.

حالا مجددا قالب رو داخل یخچال بذارین تا شکلات سفت بشه و بعد داخل شکلات رو با کیک پر کنید و کیک رو داخل شکلات فشرده کنید و به آرومی از قالب خارج کنید و داخل ظرف در بسته در یخچال قرار بدین.

قالب رو دوباره تمیز کنید و داخل سینی قرار بدین.

ژله هندوانه رو با یک و نیم لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی) آب جوش حل کنید و روی حرارت بخار آب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشه و ژله شفاف بشه.

بعد از ژله داخل قالب بریزین طوری که دو سوم هر نیم کره پر بشه و داخل یخچال بذارین تا ژله ببنده. اگه با در آوردن ژله از قالب مشکل دارین خیلی کم میتونید داخل قالب رو از قبل چرب کنید
برای قسمت پنیری اول پودر ژلاتین رو به آب اضافه کنید و به روش بن ماری کاملا حل کنید.

پنیر ماسکارپونه و پودر قند الک شده رو با همزن بزنید تا یکدست بشه بعد خامه قنادی کمی نرم شده رو اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست بشه نیازی نیست کاملا فرم بگیره و در آخر اسانس وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.

برای اینکه ژلاتین حل شده با خامه هم دما بشه و احیانا باعث بریدن خامه نشه مقداری از مواد پنیری رو به ژلاتین اضافه و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف برگردونید و با همزن بزنید تا کاملا با مواد ترکیب بشه.

مواد رو داخل قیف بریزین. ژله بسته شده رو از یخچال خارج کنید و با یک چنگال کوچیک کمی روی ژله خش بندازین (خیلی کم نه در حدی که ظاهر ژله خراب و نا منظم بشه) این کار رو انجام میدیم تا سطح ژله صاف نباشه و لایه پنیری به خوبی بهش بچسبه و داخل قسمت های خراشیده نفوذ کنه و موقع در آوردن چیزکیک لایه پنیری از ژله جدا نشه.

از مواد پنیری با کمک قیف روی ژله بریزین تا قالب کاملا پر بشه و بعد با کمک پالت کاملا روی مواد رو صاف کنید و داخل یخچال بذارین تا خودش رو بگیره.

از مواد پنیری کمی اضافه میمونه که بذارین تو دمای محیط باشه. قتی لایه پنیری داخل قالب بست قسمت های شکلاتی آماده رو بیارین و کمی از مواد پنیری باقی مونده رو روی لایه کیک بزنید تا یک لایه نازک روی کیک رو پوشش بده و بعد روی قالب فیکس کنید و وقتی همه رو آماده کردین مجددا داخل یخچال بذارین تا این لایه نازک هم ببنده و دو قسمت رو بهم بچسبونه
برای در آوردن از قالب داخل سینی فر آب جوش بریزین و قالب رو چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین.

مراقب باشین ارتفاع آب طوری نباشه که داخل قالب نفوذ کنه و موقع جا به جا کردن هم حتما با دو دست دو سمت قالب رو محکم بگیرین تا آب داخل قالب نره وگرنه چیز کیک رو خراب میکنه
بعد از اینکه قالب رو از داخل آب در آوردین به آرومی هر قسمت رو از قالب خارج کنید و روی ژله رو با شکلات اشکی تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا