طرز تهیه چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکویت پتی بور یخچالی و بدون فر

چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکویت پتی بور یه چیزکیک راحت و بی دردسر بدون نیاز به فر و همزن! یه چیز کیک شکلاتی یخچالی فوق العاده خوشمزه و شیک و مجلسی!
مواد لازم برای تهیه چیز کیک شکلاتی با پایه بیسکویت پتی بور
مواد لازم برای کراست
- بیسکوییت پتی بور کاکائویی ۲ بسته (۴۰ عدد)
- کره ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای لایه پنیری
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر خامه ای یا لبنه ۲۰۰ گرم
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین ۱.۵ قاشق غذاخوری
- آب ۱/۴ لیوان
مواد لازم برای برای گاناش
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی با پایه بیسکویت پتی بور و بدون فر
گه قالب کمربندی دارین که چه بهتر و اگه ندارین درون قالب ۲۰ سانت یه کیسه فریزر باز شده قرار میدیم بعد به دلخواه برای تمیزترشدن کار یه طلق رو داخل ظرف قرار داده و دو لبه اش رو با چسب نواری بهم میچسبونیم.
بیسکوییت ها رو یا با غذاساز یا اینکه توی یه کیسه نایلونی گذاشته با گوشتکوب میکوبیم تا پودر بشه و بعد کره ذوب شده رو با بیسکوییت ها خوب مخلوط میکنیم تا یکدست و کره به خورد بیسکوییت ها بره.
سپس مخلوط بیسکوئیتی رو در ظرف ریخته و با ته یه استکان یا گوشتکوب خوب فشار میدیم تا بهم بچسبند. قالب رو به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت میدیم تا مواد انسجام پیدا کنن.
(واسه لایه پنیری اگه خامه قنادی دارید، خامه رو نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا یخش باز بشه. اگه خامه صبحانه دارید ۴ قاشق شکر بهش اضافه کنید.)
پودر ژلاتین رو با آب سرد مخلوط و وقتی اسفنجی شد، درون ماکروویو یا روی حرارت بخار آب قرار داده و هم میزنیم تا شفاف بشه بعد کنار میذاریم تا خنک بشه.
پنیر و خامه و شکر و پودر کاکائو رو با همزن چند دقیقه میزنیم تا خوب مخلوط بشن. سپس مخلوط ژلاتین رو هم اضافه و دوباره میزنیم تا یکدست بشه. سپس مواد را روی لایه بیسکوییتی ریخته و سطح اون رو صاف میکنیم.
قالب رو کمی به زمین میزنیم تا سطحش یکدست بشه و سپس یکی دو ساعت در یخچال میذاریم تا مواد بسته بشه.
حالا خامه و شکلات ها رو که تکه کرده ایم یا در ماکروویو قرار داده یا توی یه قابلمه کوچیک روی حرارت ملایم هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن. دقت کنین که خامه نباید بجوش بیاد. کمی که گرم شد از روی حرارت برداشته و به هم زدن ادامه میدیم تا یکدست بشن.
مخلوط گاناش رو روی لایه پنیری ریخته و دوباره چیزکیک رو نیم تا یکساعت درون یخچال استراحت میدیم تا لایه رویی هم بسته و منسجم بشه.
برای جدا کردن چیزکیک از ظرف ابتدا دو طرف کیسه فریزر رو گرفته و از ظرف بیرون میکشیم بعد طلق رو به آرومی از دور چیزکیک جدا کرده و به ظرف سرو انتقال میدیم. سپس به سایز دلخواه برش داده و تزیین میکنیم. (من با ترافل شکلاتی تزیین کردم)
راستی پایه چیز کیک رو هم میشه کیک زد نه بیسکویت یه کیک یک یا دو تخم مرغی درست کنید برای کراست به جای بیسکویت.