طرز تهیه فینانسیر شکلاتی بسیار خوشمزه و شیک

فینانسیر شکلاتی با یه رسپی جدید! از اونجا که فینانسیر رو خیلی دوست دارم و خیلی درست می کنم آموزش فینانسیر شکلاتی رو براتون آماده کردم. امیدوارم که شما هم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه فینانسیر شکلاتی
- پودر بادام 120 گرم
- پودر شکر 250 گرم
- پودر کاکائو 20 گرم
- آرد 85 گرم
- سفیده تخم مرغ 7 عدد (240 گرم)
- شکلات تلخ 70 درصد 20 گرم
- کره ذوب شده 220 گرم
- مارمالاد پرتقال 25 گرم
مواد لازم رویه گاناش
- خامه 140 گرم
- گلوگز 30 گرم
- رنده پوست 2 عدد پرتقال
- شکلات تلخ 66 درصد 160 گرم ذوب شده
- کره نرم شده 20 گرم
طرز تهیه فینانسیر شکلاتی
برای شروع ابتدا فر را روی 170 درجه سانتیگراد روشن کنید. برای درست کردن فینانسیر، شکلات را تا دمای 40 درجه به روش بن ماری ذوب کنید.
وقتی شکلات گرم شد آن را با کره ذوب شده مخلوط کرده و خوب ترکیب کنید تا یکدست شود. پودر کاکائو، پودر شکر و آرد را با یکدیگر مخلوط و الک کنید. مواد خشک و سفیده تخم مرغ ها را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
سپس مخلوط کره و شکلات ذوب شده را به آن اضافه کنید و مارمالاد را نیز اضافه کنید. مخلوط را داخل قیف بریزید و داخل قالبهای سیلیکونی میان تهی بریزید. شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه بپزید.
زمانیکه شیرینی ها در حال خنک شدن هستند (بعد از اینکه از فر خارج کردید)، گاناش پرتقالی را درست کنید. خامه، گلوگز و رنده پوست پرتقال را روی حرارت بگذارید و تا نزدیک جوش داغ کنید.
سپس این مخلوط را روی شکلات بریزید و ویسک کنید تا یکدست شود. سپس کره را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط کنید. بگذارید کمی خنک شود سپس روی قسمت های گودی فینانسیر ها بریزید. برای تزیین به دلخواه یک تکه مغز فندوق روی آنها بگذارید.