دسر

طرز تهیه دسر پروفیترول شیک و خوشمزه و مجلسی

آشپز مگ

دسر پروفیترول آوردم براتون اگه یبار اینو امتحان کنی دیگه سراغ هیچ دسری نمیری! دسر پروفیترول (Profiterol) انقدر خوشمزه ست که با هر قاشقی که ازش میخوری قند تو دلت آب میشه و چشاتبرق میزنه! بشدت پیشنهاد میشه امتحانش کنید!

مواد لازم برای تهیه دسر پروفیترول

مواد لارم برای نون خامه ای

  • آب ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
  • کره پاستوریزه حیوانی ۱۰۰ گرم
  • آرد سفید قنادی ۱ لیوان
  • شکر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه دسر پروفیترول

برای شروع ابتدا آب رو داخل تابه بریزید جوش بیاد، کره رو اضافه کنید وقتی حل شد آرد الک شده، شکر و نمک رو هم اضافه و مدام با لیسک بلز و بسته کنید تا خمیر بپزه و آبش تبخیر شه.

این مرحله داغ زدن خمیر مهمه درست انجام بدید تا یه نون خامه ای ترد و توخالی داشته باشین.خمیرو به ظرف دیگه ای منتقل کرده باز کنید تا خنک شه.

انگشت بزنید اگه از داغی افتاده بود دونه دونه تخم مرغا و وانیل رو اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره (برای من ۵ تا تخم مرغ کوچیک استفاده شد بستگی به سایز تخم مرغ داره باید تا جایی اضافه کنید که غلظت و چسبندگی خمیرتون مثل تصویر باشه نه اونقدری سفت باشه که از ماسورده رد نشه ،نه اونقدری شُل که نشه ماسوره زد و وا بره. پس تخم مرغها رو دونه دونه بریزید.)

خمیرو داخل قیف با سر ماسوره ساده یا شکوفه ریخته و روی کاغذ روغنی چرب شده یا صفحه نسوز یخورده بزرگتر از فندق پایپ کنید. (البته سایزش بستگی به سلیقه تون داره من چون داخل لیوان دسر رو سرو کردم کوچیک زدم).

داخل فر از قبل گرم شده ابتدا با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۰ دقیقه بپزید بعد دما رو به ۱۵۰ درجه کاهش داده و ۲۵ الی۳۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه بدید. از فر خارج و بزارید کنار خنک شه. (نونها باید خشک و ترد باشه که با کرم و شکلات بهتر سرو بشه)

مواد لازم یرای کرم پاتیسیر

  • شیر ۴ لیوان
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۴۵ گرم
  • آرد سفید ۴۵ گرم
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • وانیل ۱ قاشق چای خوری
  • زرده تخم مرغ ۳ عدد

تمام مواد به جز خامه را با هم ترکیب و بزارید رو حرارت مدام همزده تا غلیظ شود سپس حرارت را خاموش و خامه هم دمای محیط را اضافه و یکدست کنید.

مواد لازم برای سس شکلاتی

  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • شیر نصف لیوان
  • شکلات سکه ای ۲۵۰ گرم

خامه و شیر را باهم ترکیب و بزنید یکدست شه. رو حرارت بزارید وقتی از کناره حباب زد حرارت رو خاموش و شکلات رو بهش اضافه کنید مدام هم بزنید تا شکلات با دمای خامه ذوب و یکدست شه.

داخل ظرف سرو ابتدا کمی کرم پاتیسیر بریزید رو موز حلقه شده بچینید، سس شکلاتی بریزید نون خامه ای بچینید و دوباره کرم پاتیسیر، موز، نون خامه ای و در آخر روش سس شکلاتی بریزید و یکی دو ساعت بزارید داخل یخچال خنک شه و طعمها به خورد هم بره بعد سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا