طرز تهیه دسر دالگونا با خامه، کافی شاپی و لیوانی و تک نفره

دسر دالگونا رو امتحان کردید؟ عاشقان قهوه کجایید که براتون یه دسر مخصوص خودتون آوردم! به دسر جذاب و خوشمزه و شیک و مجلسی! اگر با تلخی دالگونا و قهوه مشکل دارید میتونین لایه رویی رو بجای دالگونا از گاناش که نسبت مساوی خامه و شکلاته بریزین.
مواد لازم برای تهیه دسر دالگونا با خامه
مواد لازم برای کراست
- بیسکوییت پتی بور ۱.۵ بسته (۴۵عدد)
- کره ذوب شده ۵۰ گرم
مواد لازم برای لایه پنیری
- پنیر لبنه یا خامه ای ۲۰۰ گرم
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته صورتی)
- شکر ۱/۳ لیوان
- وانیل نصف قاشق مرباخوری
مواد لازم برای لایه دالگونا
- قهوه فوری ۲.۵ قاشق غذاخوری
- شکر ۵ قاشق غذاخوری
- آب جوش ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دسر دالگونا با خامه
برای شروع ابتدا بیسکوییت ها رو یا با خردکن یا درون یه کیسه فریزر خوب پودر میکنیم. بعد ۱/۴ پودر بیسکوییتها رو کنار گذاشته و کره رو به بقیه اضافه میکنیم. سپس حدودا ۲ قاشق از مخلوط بیسکوییت و کره درون هر نیملیوان ریخته و با گوشتکوب یا پشت قاشق کمی فشرده و صاف میکنیم. لیوانها رو در یخچال قرار میدیم تا خنک بشن.
پنیر و خامه و شکر و وانیل رو درون یک ظرف باهم مخلوط کرده و با همزن یا چنگال یکدست میکنیم. سپس برای راحتی کار مواد رو درون یه قیف ریخته و درون لیوانها پایپ میکنیم.
لیوانها رو چندبار به آرامی به زمین میزنیم تا سطحشون صاف بشه. در ابنجا اون پودر بیسکوییتهایی رو که کنار گذاشته بودیم به مقدار مساوی روی مخلوط پنیری ریخته و سطحشون رو صاف کرده و دوباره در یخچال قرار میدیم تا خنک بشن.
برای لایه رویی، قهوه فوری (حتما قهوه فوری باشه که خوب فرم بگیره) و شکر و آبجوش رو درون یه کاسه با همزن دستی یا برقی آنقدر میزنیم تا حالت فومی و کشدار پیدا کنه و حجیم بشه (تغییرات مخلوط رو حین هم زدن توی عکسها میتونین ببینین).
بعد دالگونای آماده شده رو تو قیف ریخته یا با قاشق به نسبت مساوی روی ظرفها میریزیم. سپس با پشت یه قاشق سطح دالگونا رو به آرامی بطوریکه از روی لایه زیری جدا نشه صاف میکنیم. در صورت تمایل روی آنها یه لایه نازک (که تلخ نشه) پودر کاکائو الک کرده و تزیین میکنیم.
دسرها رو دو سه ساعت در یخچال استراحت میدیم تا خنک شده و آماده سرو بشن.
این مقدار مواد برای من ۶ و نیم لیوان دسر شد. نوش جان