طرز تهیه خاگینه رولی مجلسی و شیک و خوشمزه

خاگینه رولی رو براتون آوردم که فوق العاده شیک و مجلسیه! خاگینه رو به روش های مختلفی میشه درست کرد اما خاگینه رولی از همه مدل های دیگه خوشگل تر میشه. خاگینه رولتی خرما رو بدون فر هم میشه درست کرد.
مواد لازم برای تهیه خاگینه رولی
مواد لازم نان خاگینه
- تخم مرغ ۵ عدد
- ماست ۱/۳ لیوان
- وانیل یه پاکت ترکیه
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
- آرد ۱/۳ لیوان
مواد میانی خاگینه
- خرما هسته گیری شده ۶۰۰ گرم
- پودر هل ۱ مربا خوری
- پودر دارچین ۱ قاشق مربا خوری
- گردو خرد شده ۱ لیوان
مواد لازم شربت
- آب ۱ لیوان
- شکر ۲ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خاگینه رولی
برای شروع ابتدا تخم مرغ رو همراه وانیل با همزن برقی هم میزنیم تا یکدست شود و حجمش دو برابر شود.
سپس ماست رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد و بیکینگ پودر الک شده را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
مواد خاگینه را در قالب ۳۰ در ۴۰ روغنی شده ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه پخت میدیم در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد.
پودر هل و پودر دارچین و گردو و خرمای له شده را با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.
مواد میانی را در لای کیسه فریزر با وردنه به اندازه رولت باز و صاف میکنیم.
بعد از پخت رولت نصف شربت را به رولت اضافه میکنیم تا خشک نشود و هنگام رول کردن نشکند.
مواد میانی را روی رولت برمیگردونیم سپس رول میکنیم.
باقی مانده شربت را به رولت اضافه میکنیم تا شیره کاملا جذب خاگینه شود و به اندازه دلخواه میتونین برش میدیم.
نکته مهم: برای اینکه خرما شل تر و نرم تر بشه اول با کمی آب جوش و دو سه ق روغن مایع گذاشتم رو حرارت تا له بشه مثل قیساوا که درست میکنیم بعد اینکه نرم تر شد با پشت چنگال یا با دستگاه له میکنیم.