دسر

طرز تهیه حلوا نثار ارومیه سنتی و خوشمزه به روش اصلی

آشپز مگ

حلوای نثار که نیازی به شهد نداره و خیلی راحت درست میشه و سرو کردنش هم آسون و شیکه رو براتون آماده کردم، امیدوارم شما هم درست کرده و کنار یه فنجان چای همراه عزیزانتون نوش جان کنید و لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه حلوا نثار ارومیه

  • آرد نیم کیلو
  • مخلوط روغن جامد و مایع ۱ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • پودر قند ۱ و ۱/۳ لیوان
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران غلیظ دم شده ۴ قاشق غذاخوری
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق چای خوری
  • پودر زنجبیل نصف قاشق چای خوری

طرز پخت حلوا نثار ارومیه

برای شروع ابتدا آرد رو داخل تابه یا قابلمه بزرگ الک کنین (من ازقابلمه استفاده کردم) و روی شعله کم بمدت ۲۰ دقیقه مدام هم بزنین و تفت بدین. طوری که رنگش تغییر چندانی نکنه.

سپس مخلوط روغن مایع و جامد رو علاوه کرده دوباره بمدت ۲۰دقیقه روی شعله کم تفت بدین تا خامی آرد کاملا ازبین بره.

در آخر کره رو اضافه کرده و خوب به خورد مواد آردی بدین بعد ازیکی دو دقیقه از روی شعله بردارین و اجازه بدین از داغی بیفته طوری که وقتی با دست ورز میدین بتونین راحت باهاش کار کنین و دست رو نسوزونه.

سپس پودر قند الک شده، هل، زنجبیل، عسل، زعفران و گلاب رو بهش اضافه کرده و با دست خوب ورز بدین تا خمیر منسجم بشه اگه دیدین خمیر منسجم نمیشه دوباره یه مقدار گلاب اضافه کنین دقت کنین میزان گلاب زیاد نباشه که خمیرتون شل بشه.

بعد میتونین داخل قالب چرب شده بریزین و برگردونین یا هم مثل من به کمک نایلون فریزر یا سلفون مواد رو رول و خوب فشرده کنین ۱۰ تا ۱۵دقیقه بزارین داخل یخچال سپس به کمک کاتر دالبر برش بزنین.

برش های حلوا رو داخل سینی بچینین یک ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه و هوا بخوره تا خودشونو بگیرین و تردتر بشن سپس به ظرف سرو منتقل کنین و با پودر پسته، پودر بادام و گل محمدی تزئین کنین و نوش جان کنین.

نکته مهم: برش ها رو سعی کنین خیلی نازک برش نزنین چون خرد میشه.

از این مقدار مواد ۲۰ تکه حلوا به اندازه داخل عکس بدست میاد. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا