دسر

طرز تهیه ترافل پنیری بدون پخت فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

این ترافل پنیری یا ترافل چیزکیک بدون پخته که فقط با 4 قلم مواد اولیه درست میشه. فوق‌العاده خوشمزست، من که عاشقشم و دوست دارم تو دهن بچرخونم و مزه‌مزش کنم!

مواد لازم برای تهیه ترافل پنیری بدون پخت

هر پیمانه 250 میلی لیتر

برای لایه بیرونی ترافل
  • بیسکویت کاکائویی پودر شده 180 گرم (پودر شُدَش حدودا میشه 1/5 پیمانه، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید.) بیسکوییت های مناسب مثل:اورئو، کریم دریم(نادری)، دُربیس Dorbis (درنا)، اُکوپا (کوپا) یا بیسکوییت های دلخواه خودتون . . .
  • شیر 60 گرم حدودا 4 تا 5 قاشق غذاخوری (متغیره، به میزان جذب بیسکوییت بستگی داره)
برای مغز ترافل
  • بیسکویت کاکائویی خرد شده 50 گرم، وزن نوشته شده روی جلد بیسکوییت رو بخونید.
  • پنیر خامه ای (ماسکارپونه بهتره) 180 گرم یا 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قند یا پودر شکر 20 گرم یا 2 قاشق غذاخوری (اندازه شیرین کننده، هم سلیقه ایه و هم به میزان نمکِ پنیر و میزان شیرینیِ پودر بیسکوییتی که میخوایم داخل پنیر بریزیم بستگی داره) با عسل و شیره هم میشه شیرینش کرد، ولی پنیر کمی شل میشه و با بیشتر کردن پودر بیسکوییت سفت میشه.

قالب مناسب به این قالب ها، قالب فشاری شیرینی و بیسکویت میگن که میتونید به صورت حضوری از لوازم قنادی ها یا به صورت آنلاین از فروشگاهای اینترنتی تهیه کنید.

مثلا الان توی گوگل عبارت “قالب فشاری شیرینی و بیسکویت” رو سرچ کنید ‌نمونه های زیادی براتون میاره.

طرز تهیه ترافل پنیری بدون پخت

برای شروع ابتدا در کاسه ای پودر بیسکویت و شیر رو باهم مخلوط کن و ورز بده تا خمیر بشه.

خمیر نه خیلی شل باشه و نه سفت و خشک. با خمیر بیسکویت گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بسازید.

توی یه ظرف دیگه، پنیر خامه ایِ هم دمای محیط رو با شیرین کننده ی دلخواه مخلوط و یکدست کنید.

50 گرم بیسکوییت خرد شده بهش اضافه کن و یکنواخت هم بزنید و بعد گلوله های 25 گرمی یا به اندازه ی گردو بسازید و برای حداقل نیم ساعت در یخچال قرارش بدید تا سفت بشه.

توپک بیسکوییت رو کف دستتون پهن کنید و گلوله پنیری رو بذارید وسطش و خمیر بیسکوییت رو کاور کنید دور پنیر.

الان میتونید توی قالب مد نظرتون قرارش بدید.

اگر نخواستید توی قالب بذاریدش، میتونید با همین شکل گرد خودش توی پودر نارگیل غلطش بدیید تا خوشگل تر بشه. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا