طرز تهیه تارت سیب و دارچین خوش عطر و خوشمزه

تارت سیب و دارچین یه تارت عالی و فوق العاده خوشمزه و خوش عطره. من که همیشه درست می کنم و عاشقشم. امیدوارم که شما هم درست کنید و دوست داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه تارت سیب و دارچین
- آرد قنادی ۳ پیمانه
- شیر سرد ۱ پیمانه
- کره سرد مکعبی خرد شده ۱۴۰ گرم
- شکر ۱ قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ۱ قاشق چای خوری به دلخواه (برای ترد شدن خمیر تارت بهتر هست که اضافه بشه)
- دارچین به دلخواه برای عطر و بوی خمیر نصف قاشق چای خوری اضافه کنید
- ۴ تا ۵ عدد سیب متوسط
- ۴ قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه تارت سیب و دارچین
برای شروع ابتدا کره رو به مخلوط آرد با دارچین اضافه کنید و با نوک انگشتاتون به خورد خمیر بدید.
به هیچ وجه خمیر رو ورز ندید چون به روغن میوفته، تا جایی با نوک انگشت ورز بدید که ترکیب آرد و کره به صورت شنی و خرده نان دربیاد حالا کم کم شیر و اگه خواستین سرکه رو اضافه کنید و همونطور با نوک انگشت خمیر رو جمع کنید.
خمیر رو دو قسمت کنید، یکی بیشتر و قسمت دیگه کمی کمتر باشه، قسمت کمتر رو داخل کیسه فریزر بذارید کمی سطحش رو صاف کنید. قسمت بیشتر رو به کمک وردنه باز کنید تا جایی که بتونه سطح قالب تارتتون یا قالب پیرکس و … رو بپوشونه، هر دو خمیر رو داخل یخچال بذارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کنن.
حالا ۴ تا ۵ عدد سیب متوسط (فرقی نمیکنه قرمز یا زرد باشه ولی زرد بهتره) رو مثلثی خرد کنید یا میتونید رنده کنید، به همراه ۴ قاشق غذاخوری شکر و کمی دارچین و کمی جوزهندی و دارچین و یه کوچولو آب روی حرارت بذارید و با شعله کم تا سیبها آب بندازن و شکر حل بشه. آبش که کشیده شد از روی حرارت بردارید، میتونید با همین ترکیب موادتون رو آماده کنید (آب نریزید) و دیگه رو حرارت نذارید و سیبها رو خام داخل تارتتون بریزید.
خمیر رو از یخچال دربیارید مواد سیبی رو بریزید داخل تارت و خمیر باقیمونده رو با وردنه باز کنید و نوارهای خمیری رو برش بزنید به صورت حصیری و یا به هر شکل و سلیقه ای که دوس دارید روی خمیر داخل قالب بچینید.
برای رومال ۱ عدد تخم مرغ رو به همراه ۱ قاشق شیر و کمی وانیل مخلوط کنید و روی قسمتهای خمیری رومال کنید. من در نهایت برای رنگ کاراملی بعد از پخت، روی قسمت های خمیری کمی شکر قهوه ای پاشیدم.
داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ۴۰ تا ۵۵ دقیقه بسته به مدل و دمای فرتون قرار بدید حتما اواسط کار پخت رو چک کنید. اگه خواستید در نهایت کمی روی کار رو برای رنگ دلخواهتون گریل کنید.
برای فر برقی، توستر و سولاردوم ۱۷۰ درجه سانتی گراد. بعد از پخت روی توری خنک کننده قرار بدید وقتی کاملاً سرد شد و تارتتون خودشو گرفت و شکل و بافتش ثابت شد برش بزنید و سرو کنید. قطر قالب تارت من ۲۴ سانت هست.