دسر

طرز تهیه باقلوا پودینگی ترکی با خمیر فیلو فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

باقلوا پودینگی ترکی با خمیر فیلو رو اگه تا حالا امتحان نکردید پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید. باقلوا به این دلبری کی دیده آخه!

مواد لازم برای تهیه باقلوا پودینگی ترکی با خمیر فیلو

  • 750 گرم فیلو مخصوص باقلوا
  • 300 گرم کره ذوب شده
  • شکر 2 لیوان
  • 3 لیوان آب
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • 6 تا 8 میخک کامل
  • 3 پوست لیمو
  • 120 گرم کره
  • 160 گرم سمولینا (از لوازم قنادی بگیرین)
  • 100 گرم شکر
  • شیر پرچرب 1 لیتر
  • 1 عدد تخم مرغ
  • پوست لیمو رنده شده
  • گردو 500 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق چایخوری هل پودر شده
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه باقلوا پودینگی ترکی با خمیر فیلو

فر خود را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید.

برای تهیه شربت تمام مواد به جز عسل را در یک قابلمه کوچک اضافه کنید. یکبار هم بزنید و بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید و اجازه دهید شربت حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که شربت کمی غلیظ شود بجوشد. بعد از اینکه غلظت پیدا کرد عسل را اضافه کرده و هم بزنید. کنار بگذارید تا خنک شود.

برای پودینگ باقلوا کره، سمولینا، شکر، شیر و پوست لیمو رنده شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کرم به ظرف نچسبد. پس از غلیظ شدن پودینگ تخم مرغ را در ظرفی بریزید و هم بزنید و اضافه کنید و خوب هم بزنید. پوست لیمو را بریزید و کنار بگذارید.

برای مونتاژ باقلوا از غذاساز استفاده کنید و گردوها را کمی درشت خرد کنید شکر و ادویه ها را با هم مخلوط کنید.

سینی فر 20 در 30 سانتی متری را با کره چرب کنید. سینی را به صورت عمودی در مقابل خود قرار دهید. یک لایه از خمیر فیلو را با کره بمالید و آن را به صورت افقی در نیمه بالایی سینی قرار دهید تا کمی از آن بیرون بیاید. یک ورق دیگر فیلو را برس بکشید و آن را به صورت افقی در نیمه پایینی سینی قرار دهید، همچنین اجازه دهید سرازیر شود و اطمینان حاصل کنید که هر دو انتهای آن کمی در وسط سینی با هم همپوشانی دارند.

این فرآیند لایه گذاری را با باقی مانده خمیر فیلو ادامه دهید و داخل آن مخلوط گردو را در آن بریزید، پهن و صاف کنید و فشار دهید.

با قاشق روی آن پودینگ بریزید و به آرامی آن را پودینگ پخش کنید. خمیر فیلو را رو به داخل تا بزنید و روی خمیر ها را با کره بمالید.

سینی فر را روی بسته دوم فیلو قرار دهید و به اندازه سینی فیلو ها را برش دهید. برش های فیلو را روی پودینگ قرار دهید سپس خمیرهای فیلو را که به اندازه قالب برس خورده را در داخل سینی قرار دهید.

خمیر های فیلو را به شکل مثلثی برش دهید. کره باقی مانده را روی خمیرهای فیلو بریزید و سینی را از یک طرف به سمت دیگر کج کنید تا کره به تمام برش ها نفوذ کند.

حدود 50 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود در فر از گرم شده بپزید. باقلوا پخته شده را از فر خارج کرده و بلافاصله روی آن شربت خنک شده بریزید.

قبل از برش و سرو بگذارید تا خنک شود و شربت را جذب کند. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا