طرز تهیه اسلایس خرما و کره بادام زمینی مقوی و خوشمزه

اسلایس خرما و کره بادام زمینی رو امتحان کردید؟ اگه موافقید بریم باهم این اسلایس های فوق العاده خوشمزه و مقوی رو درست کنیم. این شکلات بار یا انرژی بار خوشمزه رو درست کنین و بدون عذاب وجدان کیفشو ببرید!
انقدر خوشمزه ست که حد نداره! میتونی تو سایزهای کوچکتر درست کنید و حتی برای مدرسه بچه ها هم بسته بندی کنید و مثل شکلات بفرستید ببرن و نوش جون کنن. خلاصه که خیلی چیز خفنیه.
مواد لازم برای تهیه اسلایس خرما و کره بادام زمینی
- خرما ۲۰۰ گرم
- پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره بادام زمینی یک قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا خرما درصورت تمایل یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه میانی
- کره بادام زمینی ۱۰۰ گرم
- عسل یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه آخر
- شکلات تلخ یا شیری خرد شده دو قاشق غذاخوری
- روغن مایع یک قاشق
طرز تهیه اسلایس خرما و کره بادام زمینی مقوی و خوشمزه
برای شروع ابتدا خرماها رو پوست بگیرید و هسته اش رو جدا کنید. سپس داخل غذاساز بریزید، بهش پودر کاکائو و نمک و کره بادام زمینی و شیره خرما رو اضافه کنید. (البته اگه خرما سفت بود و دوست داشتید نرم تر بشه بهش شیره اضافه کنید.) و دستگاه رو روشن کنید تا خوب مخلوط و یکدست بشن.
یه قالب مناسب انتخاب کنید. کف و دیواره داخلیش رو کاغذ روغنی بذارید. مخلوط خرما رو بریزید داخلش و صافش کنید.
یه نکته اینجا بگم که خرما اینجا خیلی چسبناکه بهتره قاشق رو یه کم روغن بزنید و بعد تو قالب مخلوط رو صاف کنید کارتون راحتتر میشه.
بذارید تو یخچال یکی دو ساعت بمونه.
برای لایه میانی کره بادام زمینی رو با عسل مخلوط کنید تا کمی روان تر بشه بعد روی لایه اول بریزید و باز صاف کنید و بذارید یخچال.
حالا برای لایه آخر شکلات رو به روش بن ماری ذوب کنید میزانش هم دست خودتونه دیگه که ضخامت لایه شکلاتی چقدر باشه.
شکلات که ذوب شد با یه کم روغن مایع مخلوط کنید تا کمی روانتر بشه بعد روی لایه وسطی بریزید و بذارید لایه شکلاتی هم ببنده. (برای طرح دادن روی شکلات من یه کم کره بادام زمینی ریختم و بهش شکل دادم تا هنوز شکلات مایع هست و نبسته این کار رو باید بکنید.)
برای برش دادنش هم حتما چاقو رو گرم کنید تا شکلات به خوبی برش بخوره و ظاهرش تمیزتر در بیاد.
هرچی از خوشمزگیش بگم کمه و بهتر اینکه خیلی هم مفیده. شکلاتم میتونید تلخ بریزید که ضرر نداشته باشه. نوش جان