طرز تهیه کیک کادایف ترکیه ای (کیک با رشته کادایف)

کیک کادایف ترکیه ای یا کیک با رشته کادایف یه دسر بینظیر و فوق العاده خوشمزه ست که پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک کادایف ترکیه ای
- تخممرغ ۴ عدد
- شکر سفید دانهریز ۲۰۵ گرم
- پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع پختوپز ۱۷۰ گرم
- ماست بدون آب ترجیحاً هم زده ۲۳۸ گرم
- آرد قنادی ۱۲۳ گرم
- بیکینگپودر ۱ قاشق سوپ خوری
- نشاستهی ذرت ۱۲ گرم
- آرد سمولینا ۸۰ گرم
- پودر نارگیل ۴۱ گرم
مواد لازم برای رویه
- رشتهی کادایف تر ۲۰۰ گرم
- کره ۲۵ گرم
- شیرعسلی ۳/۴ قوطی یا مقدار دلخواه
طرز پخت کیک کادایف ترکیه ای
برای شروه ابتدا کره رو ذوب کنین، رشتهی کادایف رو خرد کنین و داخل کرهی داغ ۵ دقیقه تفت بدین تا کمی رنگش برگرده. بعد کنار بذارین تا خنک بشه.
فر گازی رو روی ۱۶۰ درجه روشن کنین تا داغ بشه.
تخممرغها و وانیل و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنین تا پوک و حجیم و روشن بشن.
بعد روغن و ماست رو اضافه کنین و با دور متوسط همزن ۴۰ ثانیه بزنین تا یکدست بشن.
آرد، بیکینگپودر، پودر هل، نشاستهی ذرت، آرد سمولینا و پودر نارگیل رو باهم ترکیب کنین. سپس طی ۳ مرحله به مایهی تخممرغی اضافه کنین و هربار با ویسک ترکیب کنین.
کف قالب گرد ۲۰سانتی (ترجیحاً کمربندی، اما ساده هم میشه) کاغذ روغنی بندازین و دیوارههای قالب رو با روغن مایع چرب کنین.
مایهی کیک رو داخل قالب بریزین، رشتههای کادایف رو روش پخش کنین و در فر داغ به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بذارین تا بپزه. حتماً با خلال چوبی تست کنین تا پخته باشه.
بعد از خروج از فر، ۱۰ دقیقه در قالب خنک کنین. بعد دور کیک رو با پالت از قالب جدا کنین و سطح کیک رو با مقدار دلخواه شیرعسلی بپوشونین. صبر کنین بمونه تا شیرعسلی جذب رشتهها بره، سپس کیک رو برگردونین و به دلخواه تزیین و سرو کنین.