کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک پسته با خامه کافی شاپی و خوشمزه

آشپز مگ

کیک پسته با خامه کافی شاپی یه کیک فوق العاده ی پسته ای، با تمام نکات لازم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک پسته با خامه کافی شاپی

  • پودر پسته 100 گرم
  • آرد همه منظوره 260 گرم
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
  • نمک سه چهارم قاشق چایخوری
  • باتر‌میلک 240 گرم (جایگزین: ماست) هم دمای محیط
  • وانیل مایع دو قاشق چایخوری
  • کره 180 گرم، همد‌مای محیط
  • روغن مایع گیاهی 65 گرم
  • شکر سفید 330 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد بزرگ، هم د‌مای محیط

برای روی کار

  • شیر یا شیر پسته برای مرطوب کردن کیک
  • خامه قنادی 200 گرم
  • شکر به مقدار دلخواه
  • پودر پسته برای تزیین و درصورت دلخواه برای ترکیب با خامه حدود 70 گرم

دستور پخت کیک پسته با خامه کافی شاپی

برای شروع ابتدا فر رو با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم و کف قالب مستطیلی با ابعاد 20 در 30 رو کاغذ روغنی انداخته و آماده میکنیم.

آرد همه منظوره، پودر پسته، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک رو با مخلوط میکنیم و کنار می‌گذاریم.

توی یک ظرف دیگه باترمیلک و وانیل رو باهم مخلوط میکنم و کنار میگذاریم.

حالا توی یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن،کره و شکر رو با سرعت متوسط همزن برقی حدود سه دقیقه بهم میزنیم و بعد روغن مایع رو اضافه میکنیم با سرعت پایین به هم زدن ادامه میدیم تا مایه یکدست بشه.

سپس هر چهار تخم مرغ رو به صورت همزمان به مایه ی کیک اضافه و تا یکدست شدن مواد مخلوط میکنیم.

در همین حال، ابتدا حدود یک سوم ترکیب مواد خشک (آرد و …) و یک دوم باترمیلک و وانیل رو به مایه ی کیک اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدیم. به همین ترتیب یک سوم مواد خشک، باقیمانده ی ترکیب باترمیلک و درنهایت یک سوم آخر مواد خشک رو اضافه میکنم. و بهم میزنیم تا یکدست بشه.

بعد هم به قالب منتقل میکنیم و توی فر از قبل گرم شده به مدت 35 تا 40 دقیقه میپزیم، تست سیخ چوبی فراموش نشه.

بعد از پخت اجازه بدید کیک ده دقیقه در دمای محیط باشه و بعد ادن رو به آرامی از قالب جدا کنید و اجازه بدید کاملا خنک بشه.

بعد از خنک شدن روی کیک رو باچنگال سوراخ بزنید و با شیر معمولی یا شیر پسته(برای داشتن طعم قوی تر) مرطوب کنید.

بعد هم خامه فرم گرفته رو روی کیک بکشید و با پودر پسته تزئین کنید. میتونید برای گرفتن طعم بیشتر پسته، به خامه هم پودر پسته بزنید. ولی دقت کنید که اول خامه فرم بگیره و بعد به آرامی پودر بسته یا پسته های خرد شده بهش اضافه کنید و مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا