کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک نارنگی بسیار خوشمزه و خوش عطر و متفاوت

آشپز مگ

کیک نارنگی رو امتحان کردید؟ قدیما که نارنگی می خوردم دستام بوی نارنگی میگرفت از بس که نارنگی ها خوش عطر و طعم بودن، ولی الان دیگه نارنگی ها هم نارنگی های قدیم نیستن. این کیک نارنگی عطر و طعم خیلی خوبی داره و به امتحانش می ارزه.

مواد لازم برای تهیه کیک نارنگی با عطر و بافتی عالی

  • آرد سفید ۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آب پرتقال ۳/۴
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن ۱/۲ پیمانه
  • رنده پوست یک عدد نارنگی حدود ۱ قاشق غذا خوری
  • بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه کرمفیل وانیلی (من برای تزئین و سس روی کیک از کرمفیل استفاده کردم)
  • تخم مرغ کامل ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • شیر ۲ پیمانه
  • نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
  • شکر ۱/۲پیمانه
  • نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
  • کره ۵۵ گرم
  • وانیل کمی

دستور پخت کیک نارنگی

قبل از هر کاری مواد رو بذارید تا به دمای محیط برسن. برای شروع ابتدا تخم مرغ ها رو سفیده هاش رو جدا کنید و با کمی از شکر خوب بزنید تا سفید و برفکی بشن.

بعد زرده هارو با بقیه شکر و رنده پوست نارنگی حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کشدار بشن.

بعد آب نارنگی رو بریزید دو پالس بزنید و درآخر هم روغن رو و مخلوط کنید فقط هم بخورن کافیه زیاد هم نزنید و در نهایت آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو توی دو سه مرحله بریزید و آروم هم بزنید تا هیچ گلوله آردی باقی نمونه.

بعد سفیده ها رو تو دو مرحله اضافه کرده و آروم فولد میکنیم، قالب مورد نظر رو چرب و اگه لازم بود آردپاشی میکنیم.

مایع کیک رو بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید، دمای فرها متفاوته حتماً چک کنید.

برای تهیه کرمفیل تخم مرغها رو داخل کاسه ای بشکنید و بعد نشاسته و نمک و شکر رو بریزید و با همزن ۵ دقیقه بزنید تا سفید و کشدار بشه.

شیر و وانیل رو داخل شیرجوش بریزیدبذارید داغ بشه ولی نجوشه.

بعد کم کم به مایع تخم مرغی اضافه کنید و هم زمان با همزن بزنید تا تخم مرغ نپزه.

بعد همه مواد رو انتقال بدید به قابلمه روی حرارت بذارید حدود ۵ تا ۶ دقیفه هم بزنید تا غلیظ بشه .

در آخر کره بریزید و درنهایت داخل یه ظرفی بریزید و روش سلفون بکشید بذارید داخل یخچال بعد از ۵ ساعت قابل استفاده ست. فقط بدونید که این کرم بیشتر از ۲ تا ۳ روز در یخچال ماندگاری نداره. دقت کنید تا جائیکه میتونید جلوی ورود پالپ نارنگی رو بگیرید تا کیکتون خمیر نشه. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا