طرز تهیه کیک ماست فرانسوی اسفنجی به روش اصلی

کیک ماست فرانسوی یه کیک خیلی راحت و آسون با بافتی عالی! امیدوارم که این کیک خوشمزه و متفاوت رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک ماست فرانسوی
- تخم مرغ 3 عدد
- شکر 1 پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- وانیل 1 قاشق چایخوری (یا رنده پوست لیمو یا پوست پرتقال)
- آرد یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- روغن مایع نصف پیمانه
از پیمانه و قاشق اندازه گیری استاندارد استفاده بشه.
دستور پخت کیک ماست فرانسوی
مواد را زودتر از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه.
برای شروع قالب کیک را چرب و آردپاشی کنید، آرد اضافی را بگیرید. (قالب من 22 سانت میان خالیه یا قالب گرد 18 تا 20 سانت)
فر را روی 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر برقی روی 160 درجه گرم کنید)
تخم مرغ، شکر، ماست و وانیل را با همزن برقی یا دستی خوب بزنید تا شکر حل و مایه کمرنگ بشه.
سپس آرد، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و روی مایه تخم مرغ الک کنید، با لیسک مخلوط کنید، روغن را ریخته و با همزن برقی در حد یکدست شدن هم بزنید.
نکته: زیاد هم نزنید تا پف کیک نخوابه.
مایه کیک را در قالب ریخته و در فر از قبل گرمشده حدود 30 تا 35 دقیقه بپزید، یا تا وقتی خلال از کیک تمیز بیرون بیاد، مدت زمان پخت به فر شما بستگی داره بعد از 25 دقیقه چک کنید.
کیک را از فر بیرون بیارید 10 دقیقه کنار بذارید از داغی بیفته، لبه های کیک را با کارد از قالب جدا کنید و برگردانید. (بهتره کارد یکبار مصرف باشه تا قالبتون خراب نشه.)
نوش جان