طرز تهیه کیک ماست ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و متفاوت

کیک ماست ترکی یا کیک ماست ترکیه ای یه کیک خاص و خوشمزه ست و بافت این کیک دقیقا مثل چیزکیک ژاپنی هست! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک ماست ترکیه ای
برای کیک
- ۴ عدد تخم مرغ درشت هم دمای محیط
- ۱/۴ قاشق چای خوری آبلیمو
- ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید
- ۲ قاشق چای خوری وانیل
- ۱ و ۱/۲ پیمانه (۳۹۰ گرم) ماست سفت مثل سون
- ۳ قاشق غذاخوری آرد شیرینی پزی
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
برای سس
- ۳ پیمانه (۳۴۰ گرم) توت فرنگی
- ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
- ۱/۴پیمانه (۵۰ گرم) شکر
قالب گرد قطر ۲۰ یا ۲۲
طرز تهیه کیک ماست ترکی
ابتدا فر روشن بشه. فرگازی ۱۹۰ درجه و فر برقی (اون توستر) ۱۷۰ درجه و ایرفرایر ۱۲۰ درجه.
سفیده ها رو با دورتند همزن هم بزنید و وقتی شروع کرد به ابری شدن نصف شکر و کل آبلیمو رو بهش اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا ابری بشه و فرم بگیره.
حالا بذاریدش کنار.
زرده ها رو به همراه وانیل و مابقی شکر پنج دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ بشه و بافتش کرمی و سنگین بشه.
یکی دو بار درحین هم زدن با لیسک موادی که دور ظرف چسبیده رو هم بزنید تا کیکتون بو نگیره.
ماست رو اضافه و ۱ دقیقه هم بزنید بعد ترکیب آرد نمک و بکینگ پودر رو اضافه و ۳۰ ثانیه هم بزنید.
سفیده ها رو توی دو مرحله اضافه و خیلی آروم و دورانی هم بزنید.
مواد رو توی قالبی که کف و دیواره هاش کاغذ چسبوندین بریزید و بذارید توی فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که روی کیک رنگ بگیره و به سمت قهوه ای بره.
بعد از پخت وسطش کمی شل هست و باید تا نیم ساعت توی فر بمونه، بعد تا یک ساعه توی محیط و تا ۴ ساعت توی یخچال تا روند پختش تکمیل بشه.
برای سس همه ی مواد رو باهم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (کف روش رو جدا کنید)
اگه دوست داشتید سستون غلیظ باشه ۲۵ دقیقه روی حرارت بذارید و اگه شل دوست داشتید سر یک رب از رو حرارت بردارید.
این کیک موقع پخت خیلی پف میکنه و بعدش پفش میخوابه و کمی گود میشه مثل سنسباستین.