کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک ماست ترکیه ای فوق العاده خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کیک ماست ترکی یا کیک ماست ترکیه ای یه کیک خاص و خوشمزه ست و بافت این کیک دقیقا مثل چیزکیک ژاپنی هست! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک ماست ترکیه ای

برای کیک

  • ۴ عدد تخم مرغ درشت هم دمای محیط
  • ۱/۴ قاشق چای خوری آبلیمو
  • ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفید
  • ۲ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه (۳۹۰ گرم) ماست سفت مثل سون
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد شیرینی پزی
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چای خوری نمک

برای سس

  • ۳ پیمانه (۳۴۰ گرم) توت فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
  • ۱/۴پیمانه (۵۰ گرم) شکر

قالب گرد قطر ۲۰ یا ۲۲

طرز تهیه کیک ماست ترکی

ابتدا فر روشن بشه. فرگازی ۱۹۰ درجه و فر برقی (اون توستر) ۱۷۰ درجه و ایرفرایر ۱۲۰ درجه.

سفیده ها رو با دورتند همزن هم بزنید و وقتی شروع کرد به ابری شدن نصف شکر و کل آبلیمو رو بهش اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا کاملا ابری بشه و فرم بگیره.

حالا بذاریدش کنار.

زرده ها رو به همراه وانیل و مابقی شکر پنج دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ بشه و بافتش کرمی و سنگین بشه.

یکی دو بار درحین هم زدن با لیسک موادی که دور ظرف چسبیده رو هم بزنید تا کیکتون بو نگیره.

ماست رو اضافه و ۱ دقیقه هم بزنید بعد ترکیب آرد نمک و بکینگ پودر رو اضافه و ۳۰ ثانیه هم بزنید.

سفیده ها رو توی دو مرحله اضافه و خیلی آروم و دورانی هم بزنید.

مواد رو توی قالبی که کف و دیواره هاش کاغذ چسبوندین بریزید و بذارید توی فر به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه تا زمانی که روی کیک رنگ بگیره و به سمت قهوه ای بره.

بعد از پخت وسطش کمی شل هست و باید تا نیم ساعت توی فر بمونه، بعد تا یک ساعه توی محیط و تا ۴ ساعت توی یخچال تا روند پختش تکمیل بشه.

برای سس همه ی مواد رو باهم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم بذارید به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه (کف روش رو جدا کنید)

اگه دوست داشتید سستون غلیظ باشه ۲۵ دقیقه روی حرارت بذارید و اگه شل دوست داشتید سر یک رب از رو حرارت بردارید.

این کیک موقع پخت خیلی پف میکنه و بعدش پفش میخوابه و کمی گود میشه مثل سنسباستین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا