کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک عشق ایرانی فوق العاده خاص و خوشمزه

آشپز مگ

این کیک عشق ایرانی خیلی خوشمزه و خاص هست. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره و کامتون شیرین باشه همیشه.

مواد لازم کیک عشق ایرانی (هل و بادام و زعفران)

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱۹۰ گرم
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم
  • ماست شیرین ۲۵۰ گرم
  • آرد ۲۸۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱۵ گرم
  • نمک یک پینچ
  • پودر بادام ۶۵ گرم
  • پودر هل ۵ گرم (یک قاشق چای خوری)
  • وانیل یک قاشق چای خوری
  • گلاب ۱۵ گرم (یک قاشق غذاخوری)
  • زعفران غلیظ دم کرده یک قاشق غذاخوری

مواد لازم برای گاناش

  • ۷۰ گرم شکلات سفید
  • ۱۰۰ گرم خامه
  • کمی وانیل یا زعفران

دستور پخت کیک عشق ایرانی

برای شروع ابتدا ۴ تا تخم مرغ به دمای محیط رسیده رو ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا پف کنه و بعد یک پیمانه سرخالی شکر (۱۹۰گرم) رو کم کم اضافه کنید و یک قاشق چای خوری وانیل و هل و زعفران و گلاب رو اضافه کنید با همزن برقی بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف کرده بشه.

یک پیمانه سرخالی روغن مایع (۱۵۰گرم) رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید و بعد یک پیمانه ماست (۲۵۰ گرم) اضافه کنید و هم بزنید، نصف پیمانه پودر بادام (۶۵ گرم) اضافه کنید و بعد دو پیمانه آرد (۲۸۰ گرم) و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و یک پینچ نمک رو الک کنید و در سه مرحله به مایع کیک اضافه کنید و آروم فولد کنید.

بریزید در قالب چرب و آردپاشی شده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزید. سایز قالبم ۲۶ هستش. در هر قالبی میتونید درست کنید.

دستور پخت کیک عشق ایرانی

برای گاناش روی کیک من ۷۰ گرم شکلات سفید رو به روش بن ماری آب کردم و بعد ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو گذاشتم روی اجاق گاز تا به نقطه ی جوش برسه و بعد در سه مرحله با لیسک به شکلات آب شده ام اضافه کردم و هم زدم و در آخر وانیل اضافه کردم بعد روی کیک ریختم و با پودر پسته و بادام و برگ گل محمدی تزئین کردم.

آموزش کیک عشق ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا