کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک سبز رنگ بدون رنگ خوراکی اسفنجی و خوشمزه

آشپز مگ

این کیک سبز رنگ یه کیک دلبر ساده و جذاب مناسب شب یلدا ست که به جرات میگم یکی از خوشمزه ترین کیکهایی هست که میتونید درستش کنید و از خوردنش کلی لذت ببرید!

مواد لازم برای تهیه کیک سبز رنگ

  • تخم مرغ ٣ عدد
  • آرد ٢ پيمانه سرخالي
  • شکر 1 پيمانه
  • شیر نصف پيمانه
  • برگ اسفناج ١٢٠ گرم (پوره نصف پيمانه)
  • پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • روغن نصف لیوان
  • هل ساییده شده 1 قاشق غذاخوری
  • نصف قاشق چای خوری وانیل

طرز پخت کیک سبز رنگ بدون رنگ خوراکی

قبل از شروع اول همه مواد را از یخچال خارج کرده تا به دمای محیط برسه.

برای شروع آرد و پکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم. فر را از قبل گرم کنید. کف سینی یا قالب را چرب کنید.

در قابلمه ای کمی آب را بجوشانید. برگ های اسفناج را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید به مدت ٢ دقیقه بجوشد. اسفناج را در صافی بریزید تا آب اضافی گرفته شود.

در ظرف دیگری آب سرد به همراه چند تکه یخ قرار دهید و بلافاصله اسفناج را در آب سرد قرار دهید. بعد از این که اسفناج کاملا سرد شد، آن را با نصف پیماته روغن که در دستور قید شده در دستگاه غذاساز يا با گوشت كوب برقي بزنید تا کدست شود.

تخم مرغ و وانيل وهل و شكر را خوب بزنيد تا كرم رنگ و كشدار شود بعد شير را اضافه كرده و چندثانیه در حد مخلوط شدن بهم بزنيد.

سپس ترکیب روغن و پوره اسفناج را با مواد مخلوط كنيد. حال نصف ارد را با الک اضافه كرده و با دور كند همزن يا ليسک به هم بزنيد و در آخر بقیه آرد رابه خمیر کیک اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بهم بزنيد.

خمير را در قالب چرب شده و كاغذ انداخته شده بريزيد. در فر داغ دماي ١٨٠درجه سانتی گراد به مدت ٤٠ تا ٤٥ دقيقه بپزيد.

بعد از ١٠ دقيقه سرد شدن كيك را از قالب خارج كرده وقتی کامل سرد شد با شیر کمی ردی سطح براش کنید و با خامه قنادی تزیین کنیدو نوش جان كنيد.

پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید چون که عاشقش میشید. بافتش محشره و حتی میتونید به صورت چیز کیک تزیین کنید.

این کیک برای خامه کشی عالیه چون که بافتش پوکه پوک و بسیار خوش عطر!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا