کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک زعفرانی کرم دار فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

کیک زعفرانی کرم دار یه کیک خوشمزه و خوش عطر که مورد پسند همه قرار میگیره. احتمالا همه دیگه عطر زعفرون رو دوست داشته باشن.

مواد لازم برای تهیه کیک زعفرانی کرم دار

  • آرد سفید ۱ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • ماست نصف لیوان
  • روغن مایع نصف لیوان
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق مرباخوری

برای شربت

  • شیر ۱ لیوان
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • زعفران دم کرده به میزان دلخواه

برای کرم

  • شیر ۲ لیوان
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نشاسته ۲ قاشق غذاخوری سرپر
  • خامه نصف پاکت صورتی (۱۰۰ گرم)
  • زعفران دم کرده به میزان لازم
  • پودر ژلاتین نصف قاشق غذاخوری (اختیاری برای انسجام بیشتر کرم)
  • آب یا گلاب برای ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک زعفرانی کرم دار

ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه بعد روغن و ماست رو اضافه کرده و با دور کند همزن میزنیم.

سپس آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و الک کرده و به مواد اضافه میکنیم. مواد رو در قالب (قطر قالب من ۲۰×۲۷ سانت کم عمق بود)که از قبل چرب کرده یا کاغذ روغنی انداخته ایم ریخته و درون فر از یکربع قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم.

طرز پخت کیک زعفرانی کرم دار

حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا مقداری خنک بشه سپس تمام سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ سوراخ میکنیم. مواد شربت (شیر و شکر و زعفران) رو با هم مخلوط کرده و روی کیک میریزیم تا به خورد کیک بره.

آموزش کیک زعفرانی کرم دار

برای کرم ابتدا پودر ژلاتین رو با آب سرد یا گلاب مخلوط کرده و کنار میذاریم تا اسفنجی بشه. سپس شیر سرد و شکر و نشاسته رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم.

دستور پخت کیک زعفرانی کرم دار

بعد خامه رو بهشون اضافه کرده و و مرتب هم میزنیم تا جوش اومده و قوام بیاد سپس از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین رو بهش اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست پخش بشه.

روش پخت کیک زعفرانی کرم دار

سپس کرم رو همانطور گرم روی کیک میریزیم. بعد اگر دوست داشتید مثل من با خلال پسته تزیینش کنین.

روش تهیه کیک زعفرانی کرم دار

اگه نمیخواین ژلاتین بریزین باید زمان بدین کرم خوب غلیظ بشه یا نشاسته رو یکم بیشتر بریزین.

دوباره کیک رو سه چهار ساعت درون یخچال قرار میدیم تا خنک بشه بعد به سایز دلخواه برش داده و تزیین میکنیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا