طرز تهیه کیک برشی خامه ای با سس ژله ای شیک و مجلسی

بالاخره آموزش این کیک برشی خامه ای خوشمزه و آسون رو تونستم آماده کنم. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک برشی خامه ای با سس ژله ای
مواد لازم برای کیک
- تخم مرغ ۳ عدد
- اسانس وانیل چند قطره یا وانیل پودری= یک چهارم ق چ
- شکر ۱ پیمانه
- شیر سه چهارم پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- آرد کیک پزی یک و نیم پیمانه
- بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
- نمک ۱ پینچ
مواد لازم برای لایه میانی
- خامه شیرین شده قنادی ۵۰۰ گرم
- شیر برای مرطوب کردن کیک یک سوم پیمانه
مواد لازم برای سس ژله ای
- شکر یک سوم پیمانه
- نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپ خوری
- روغن مایع یک سوم پیمانه
- آب نصف پیمانه
- ژله دلخواه نصف بسته
طرز تهیه کیک تر برشی خامه ای
کار رو با درست کردن کیک شروع میکنیم.
میتونید از انواع ظرف پیرکس یا سرامیکی یا سینی های فر برای کیک استفاده کنید.
سایز ظرف میتونه 35×25 سانت یا حتی 40×25 سانت باشد.
کف ظرف رر با روغن جدا کننده چرب کنید و کنار بذارین.
بکینگ پودر و نمک رو به آرد اضافه و مخلوط کنید و دو بار الک کنید. تخم مرغ ها و شکر و اسانس وانیل رو حدود چهار دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و حجیم بشه.
بعد شیر و روغن مایع رو به مواد اضافه کنید و با دور متوسط فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. (تقریبا حدود یک دقیقه)
مخلوط آرد رو به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه و هیچ گلوله آردی داخل مایه کیک باقی نمونه.
مایه کیک رو داخل قالب بریزید و سه بار به آرامی روی سطح کار بزنید و بعد در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه برای فر های گازی و دمای 150 درجه برای فر های برقی به مدت حدودی 25 تا 35 دقیقه بپزید.
زمان پخت گفته شده حدودیه و ممکنه در فرهای مختلف متغیر باشه.
در آخر کیک رو از قسمت مرکزی با یک سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ چوبی تمیز بیرون اومد ظرف رو از فر خارج کنید.
اجازه بدین کیک در دمای محیط از داغی بیفته و خنک بشه بعد با یک سیخ چوبی روی کیک رو از چندین نقطه سوراخ کنید و بعد شیر رو به آرامی روی کیک بریزید طوری که همه قسمت ها رو مرطوب کنه و بعد کیک را کنار بذارین تا شیر جذب کیک بشه.
خامه شیرین شده قنادی رو از فریزر بیرون بیارین تا کمی یخش باز بشه من برای این کیک از 500 گرم خامه قنادی استفاده کردم اگه میخواین خامهش کمتر باشه میتونید مقدار خامه رو تا 300 گرم کم کنید.
خامه رو با دور تند همزن بزنید تا کاملا فرم بگیره.
با کمک لیسک از خامه فرم گرفته روی کیک بزنید و کاملا پخش کنید طوری که ارتفاع خامه در همه قسمت ها برابر باشه و بعد با یک پالت یا کارک سطح خامه رو کاملا صاف و یکدست کنید و ظرف رو داخل یخچال بذارین.
برای تهیه سس ژله ای، شکر و نشاسته و روغن و آب و پودر ژله رو داخل ظرفی بریزین و هم بزنید تا مخلوط بشه بعد روی حرارت کم قرار بدین و به هم زدن ادامه بدین تا شکر حل بشه و مواد شروع به جوشیدن کنه وقتی جوشید یک الی دو دقیقه زمان بدین و بعد حرارت رو خاموش کنید.
کف رویی سس رو با قاشق جدا کنید تا رنگ سس براق بشه بعد اون رو داخل کاسه ای بریزین و اجازه بدین از داغی بیفته و دمای سس ولرم بشه اما نباید کاملا خنک بشه چون پخش کردنش روی خامه سخت میشه.
سس رو روی لایه خامه بریزین سعی کنید حین ریختن طوری این کار رو انجام بدین که روی همه قسمت ها با سس پوشیده بشه.
برای بعضی از قسمت ها هم که سس روی اون رو نپوشونده بود از پالت کمک بگیرین و به آرومی سس رو حرکت بدین تا روی قسمت های خالی رو بپوشونه و یکدست بشه.
ظرف رو چند ساعت داخل یخچال قرار بدین و بعد داخل لیوانی آب داغ بریزین و چاقوی تیز رو داخل آب قرار بدین و بعد با یک دستمال تمیز پاک کنید و کیک رو برش بزنید بعد از هر برش چاقو رو دوباره داخل آب بزنید و پاک کنید تا برش های تمیزی داشته باشین.
یکی از برش های کیک رو که از ظرف خارج کنید در آوردن بقیه برش ها از ظرف راحت تر میشه.