کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک اسفنجی قنادی برای خامه کشی

آشپز مگ

اینم بهترین و کاملترین رسپی کارگاهیِ کیک اسفنجی تقدیم به شما. بافت کیک اسفنجی نسبت به شیفون سبک تر و پنبه ای تره و یه فوت کوزه گری بهتون میگم که کیکتون حتی ذره ای بوی تخم مرغ نده و بوی وانیلو کاملا احساس کنید!

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی قنادی

  • تخم مرغ درشت ۶ عدد
  • آرد قنادی ۲۳۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • عسل ۱ قاشق غذاخوری پر

طرز پخت کیک اسفنجی قنادی

برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. حتی ذره ای زرده نباید قاطی سفیده بشه.

سپس سفیده رو ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کف کنه و سفید بشه، سپس شکرو کم کم اضافه کنید و مداوم با همزن بزنید.

سفیده رو باید آنقدر هم بزنید که کاملا برفی و حجیم بشه و وقتی کاسه رو برمیگردونید سفیده از کاسه نریزه. (۵ دقیقه با دور تند)

زرده و عسل رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به سفیده اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگه با همزن بزنید تا یکدست بشه.

آرد رو حتما ۳ بار الک کنید و با بیکینگ پودر و وانیل مخلوط کنید و در ۳ مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک از یکطرف و بصورت دورانی هم بزنید.

هم زدن مواد به صورت دورانی و آروم خیلی مهمه.

مواد رو داخل قالب با قطر ۲۰ سانت و ارتفاع حداقل ۸ تا ۹ سانت بریزید و چند بار به سطح کار بکوبید و بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه قرار بدین.

بعد از پایان زمان پخت حتما وسط کیک رو با خلال دندان چک کنید اگه مواد به خلال نچسبید یعنی کیک پخته و از فر خارج کنید.

میتونید کیک رو از قالب خارج کنید و روی توری بزارید تا خنک بشه یا میتونید بزارید داخل قالب کاملا خنک بشه و موقع خامه کشی از قالب در بیارین.

نکات مهم و فوت فن های پخت کیک اسفنجی قنادی

  • مهمترین نکته برای اینکه کیک بوی تخم مرغ نده اینه که وانیل رو حتما با آرد مخلوط و به مواد اضافه کنید.
  • من چون میخواستم قطر کیکم کوچیکتر باشه موادم رو داخل ۲ تا قالب با قطر ۱۶ سانت ریختم.
  • من کیکم رو میزارم داخل قالب کاملا خنک میشه و بعد روی قالب رو با سلفون میپوشونم که کیکم خشک نشه و روز بعد که خواستم خامه کشی کنم از قالب در میارم.
  • به جای عسل میتونید از شربت بار هم استفاده کنید.
  • ظرف سفیده و پره های همزن کاملا تمیز و عاری از چربی باشه.
  • اگه خواستین اسفنجی شکلاتی داشته باشین ۱ قاشق سوپ خوری از آرد بردارین و ۱ قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا