طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات

کوکی کره بادام زمینی از اون چیزی که فکر می کنید خیلی راحت تره هر چقدر از خوشمزگی این کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات بگم بازم کمه! پیشنهاد می کنم این کوکی خوشمزه رو از دست ندید طعم و بافت بینظیری داره!
مواد لازم برای تهیه کوکی کره بادام زمینی
- ½ فنجان (115 گرم) کره گیاهی
- ¾ فنجان (150 گرم) شکر
- ¼ فنجان (50 گرم) شکر قهوه ای
- 2 قاشق غذاخوری (30 گرم) شیر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ¾ فنجان (190 گرم) کره بادام زمینی
- 1 ⅓ فنجان (165 گرم) آرد
- کمی نمک
- ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 فنجان (170 گرم) چیپس شکلات و تکه های شکلات (کمی بیشتر برای تزئین)
طرز تهیه کوکی کره بادام زمینی با تکه های شکلات
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
برای شروع ابتدا کره شکر شیر و وانیل را به یک کاسه بزرگ آنقدر هم بزنید تا سبک و پف کند و شکر حل شود. کره بادام زمینی را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود.
سپس آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. چیپس های شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. خمیر شیرینی باید خیلی نرم و چسبنده باشد اما خیلی چسبنده نباشد.
قوام خمیر شما تا حد زیادی به قوام کره بادام زمینی و کره شما بستگی دارد. اگر خمیر شما شکننده است، ½ قاشق غذاخوری (8 گرم) شیر اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. اگر خمیر شما خیلی چسبنده است، 1 قاشق غذاخوری (8 گرم) آرد اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید خمیر یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
در ادامه کوکی ها را شکل دهید.
گلوله های خمیر کوکی را روی ورقه های پخت آماده شده خود بچینید و بین آنها حدود 5 سانتی متر قرار دهید. با انگشتان یا پشت لیوان، تمام توپ ها را کمی صاف کنید. در صورت تمایل، تکه های چیپسی یا تکه های شکلات بیشتری را در سطح هر کوکی فشار دهید.
شیرینی ها را در فر از قبل گرم شده به مدت 13 تا 16 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن کمی طلایی طلایی شود بپزید. برای کوکیهای نرم، آنها را برای زمان کمتری بپزید یا برای کوکیهای ترد، آنها را برای مدت طولانیتری بپزید.
اجازه دهید کوکی ها حداقل 20 تا 30 دقیقه روی سینی های فر خنک شوند. وقتی گرم می شوند بسیار نرم می شوند اما سفت می شوند. کوکی ها را به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک شوند. نوش جان