کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی چیز کیک کافی شاپی خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کوکی چیز کیک رو امتحان کردید؟ کوکی های پنیری زیاد دیدم ولی این دستور حجم بیشتری پنیر داره، نظرم رو جلب کرد. بهتره کوکی رو یک روز بعد پخت میل کنید چون که طعم چیز کیکی ش بیشتر حس میشه.

مواد لازم برای تهیه کوکی چیز کیک کافی شاپی

  • کره ۵۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  • شکر ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ ۱۷ گرم
  • آب لیمو یک دوم قاشق چایخوری (مهمه حذفش نکنید)
  • وانیل یک گرم
  • آرد همه منظوره ۱۱۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
  • جوش شیرین یک ششم قاشق چایخوری
  • پودر شکر برای روی کوکی ها

طرز تهیه کوکی چیز کیک کافی شاپی

برای شروع ابتدا کره و پنیر به دمای محیط رسیده رو با همزن بزنید تا یکدست بشه.

سپس شکر رو طی دو مرحله اضافه کنید و با همزن بزنید تا رنگش روشن شده و یک ترکیب کرمی لطیف به دست بیاد.

طی کار همزن رو خاموش کنید و با لیسک اطراف ظرف رو تمیز کنید تا تمام مواد یکدست هم بخوره.

حالا یک تخم مرغ رو داخل یک کاسه خوب هم بزنید تا از لختگی خارج بشه و بعد ۱۷ گرم وزن کرده به همراه وانیل و آب لیمو به مواد بالا اصافه کرده مجددا با همزن بزنید.

همزن رو کنار گذاشته ارد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه با لیسک مخلوط کنید، خمیر نسبتا چسبناک است.

شف خمیر رو با اسکوپ ۴.۵ سانتی می‌زنند که حدودا وزن هر خمیر میشه ۴۷ گرم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر میگذارند.

برای راحت اسکوپ کردن خمیر هر بار سر اسکوپ رو داخل آب سرد بزنید خوب تکون بدید و بعد اسکوپ کنید.

سینی رو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.

حالا با دستکش کمی مرطوب مقداری سطح برآمده کوکی ها رو فشار بدید و اطرافش رو مرتب کنید با این فشار دادن خمیر، سایز کوکی ها به ۷ سانت میرسه و سطحش نسبتا صاف میشه

نکته خیلی مهم: دستتون نباید خیلی مرطوب باشه اگر سطح کوکی خیس بشه دیگه اون ترکهای خوشگل روی کوکی رو بعد پخت نخواهید داشت.

روی سطح کوکی ها رو با الک پودر شکر بپاشید. فر رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید. دمای رو به ۱۶۰ کاهش بدید، سینی رو به مدت ۱۵-۱۶ دقیقه درون فر قرار بدید.

از فر خارج کرده و اجازه بدید کمی خنک شه از کاغذ جدا کنید.

نکته: دمای گفته شده برای فر برقی و استاندارد هست.

تاکید می‌کنم که مطابق عملکرد فر خودتون دما رو تنظیم کنید و اول یک دونه تست بزنید و بگذارید داخل فر اگر که همه چیز خوب مطابق میلتون پیش رفت مابقی خمیر رو بپزید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا