طرز تهیه کوکی پنیر خامه ای خوشمزه و متفاوت

کوکی پنیر خامه ای یه کوکی با عطر و طعم پنیر و قهوه که مطمئنم یه بار بخورین عاشقش میشین، من که شدم! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کوکی پنیر خامه ای
- کره هم دمای محیط ۸۵ گرم
- شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (میتونین ترکیب شکر قهوه ای و سفید بزنین)
- تخم مرغ ۱ عدد
- پنیر خامه ای ۵۵ گرم
- آرد قنادی ۲۰۰ گرم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
- شکلات چیپسی ۵۰ گرم
- نسکافه (قهوه فوری) ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری اگه خیلی تیره باشه یه کم کمتر بریزین
طرز تهیه کوکی پنیر خامه ای
برای شروع ابتداکره و شکر روحدود ۳ دقیقه با همزن بزنین تا پفکی و روشن بشه.
سپس تخم مرغ، وانیل و پنیر خامه ای رواضافه کرده و دوباره هم بزنین تا یکنواخت بشه.
بعد نسکافه رو اضافه کنین و هم بزنین.
در ادامه آرد، بیکینک پودر و نمک رو مخلوط و الک کرده و اضافه کنین و بالیسک مخلوط کنین خمیر منسجمی بدست میاد.
شکلات چیپسی رو اضافه کرده و مخلوط کنین روی خمیر رو سلفون بکشین و داخل یخچال بمدت ۱ تا ۱.۵ ساعت استراحت بدین.
سپس از خمیر گلوله های ۵۰ گرمی برداشته گرد کرده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختین بچینین و خییلی کم با دست پهن کنین. اگه دوست داشتین مثل من دوباره روش تکه های شکلات بزارین.
فر رو روشن کنین و سینی فر رو دوباره بمدت یک ربع داخل یخچال قرار بدین از یخچال در بیارین و در فر گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزین.
از فر دربیارین بمدت نیم ساعت بزارین خنک بشه داغ داغ دست بزنین میشکنه و خراب میشه چون نرمه.
از سینی فر جدا کرده و داخل ظرف سروتون بچینین و نوش جان کنین.
با این مقدار ۱۰ عدد کوکی بدست میاد. من مواد رو دو برابر کردم.
اندازه کوکی ها به خودتون بستگی داره میتونین کوچیکتر بردارین.
این کوکی داخل ظرف در بسته در یخچال بمدت ۱ هفته و فریزر بمدت یک ماه قابل نگهداریست.